Έχετε σκεφτεί πόσο χρόνο και ενέργεια χρειάζεστε για το πλύσιμο και το στέγνωμα του ιματισμού και των ρούχων σας για να καλύψετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας? Και όταν οι ποσότητες του ιματισμού αφορούν επαγγελματική χρήση, σίγουρα συνεπάγονται πολλές ώρες εργασίας και αυξημένα λειτουργικά έξοδα.

Τα αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια  Maytag Commercial και Dexter Laundry  είναι η καλύτερη επιλογή στο καθημερινό στέγνωμα και γενικότερα στη περιποίηση των ρούχων σας, αφού μετά από 30’–50’ χρήσης, τα ρούχα βγαίνουν αφράτα και μοσχοβολούν επαγγελματική καθαριότητα.

Μετά το επαγγελματικό στέγνωμα, πολλά από τα ρούχα σας επίσης δεν θα χρειάζονται και σιδέρωμα γιατί οι ίνες των ρούχων στεγνώνουν με τέτοιο τρόπο που βγαίνουν σχεδόν ατσαλάκωτα. Ειδικά οι πετσέτες θέλουν απλά δίπλωμα.

Λόγω της υψηλής ροής αέρα που έχουν, τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων στεγνώνουν γρήγορα μεγάλες ποσότητες οποιαδήποτε είδους και ύφανσης ιματισμού, και χάρη στην προηγμένη τους τεχνολογία συμβάλλουν στην παραγωγικότητα και στην αποδοτικότητα της επιχείρησής σας, μειώνοντας και τα λειτουργικά σας έξοδα προσφέροντας εξοικονόμηση στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Η  υψηλή ποιότητα κατασκευής των μηχανημάτων αυτών είναι απαράμιλλη και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην καθημερινή διαρκή χρήση με εγγύηση 5 χρόνων στα ανταλλακτικά τους. Εύλογα λοιπόν, τα  επαγγελματικά στεγνωτήρια Maytag Commercial και Dexter Laundry αποτελούν την καλύτερη και πιο αξιόπιστη επένδυση που θα μπορούσατε να κάνετε για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Η εταιρεία μας easywashActive Commercial Systems είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων αμερικάνικων εταιρειών Maytag Commercial και Dexter Laundry και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων για να καλύψει πλήρως τις επαγγελματικές σας ανάγκες πλυσίματος και στεγνώματος ρούχων.

Μπορούμε να  καλύψουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις αυξημένες ανάγκες κάθε επαγγελματικού τομέα όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, γυμναστήρια, spa, κομμωτήρια ή ακόμα και νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας, ιδιωτικές κλινικές, μονάδες ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας (στρατόπεδα), φοιτητικές εστίες, ομάδες κτλ.

Παράλληλα, σας εξασφαλίζουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και διαθέτουμε και αποθήκη με stock ανταλλακτικών ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα αναβαθμίσει τις επαγγελματικές σας δυνατότητες.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×