Με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη για παιδικές κατασκηνώσεις, ακόμα και οι πιο απαιτητικές ανάγκες καθαρισμού του ιματισμού μπορούν να καλυφθούν, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.

Ο εξοπλισμός των παιδικών κατασκηνώσεων πρέπει να είναι λειτουργικός και εύχρηστος, και ο ιματισμός των εγκαταστάσεων πάντα πεντακάθαρος.

Τα πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη για παιδικές κατασκηνώσεις είναι υψηλής αποδοτικότητας. Μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο, καθαρίζοντας μεγαλύτερη ποσότητα ιματισμού σε πολύ λιγότερο χρόνο. Με τα πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη για παιδικές κατασκηνώσεις ακόμα και τα ίδια τα παιδιά μπορούν να πλύνουν και να στεγνώσουν τα ρούχα τους αφού η λειτουργία τους είναι πολύ απλή, αλλά και οι γονείς κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου μπορούν να πλύνουν εύκολα και γρήγορα:

  • σεντόνια,
  • πετσέτες
  • ρούχα.

Τα πλεονεκτήματα των πλυντηρίων ρούχων με κέρμα για παιδικές κατασκηνώσεις είναι:

  • Εύκολα στη χρήση. Διαθέτουν εύκολα στη χρήση control, απλοποιώντας το πλύσιμο ρούχων και ιματισμού, επιλέγοντας το επιθυμητό πρόγραμμα πλύσης.
  • Γρήγορο πλύσιμο. Τα πλυντήρια ρούχων για ενοικιαζόμενα δωμάτια διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού, χωρίς να απαιτείται επιπλέον χρόνος θέρμανσης του νερού.
  • Μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων για ενοικιαζόμενα δωμάτια έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση νερού και ρεύματος.
  • Υπάρχει τεχνική υποστήριξη. Η εταιρεία μας διαθέτει stock ανταλλακτικών και βρίσκεται δίπλα σας 365 ημέρες το χρόνο για να διασφαλίσει την αδιάκοπη λειτουργία των μηχανημάτων σας.
  • Διαθέτουν εγγύηση. Τα μηχανήματά μας έχουν εγγύηση στα ανταλλακτικά τους από 5 έως 10 χρόνια.

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη της Maytag MAT20PD, είναι μεσαίων στροφών, 9 κιλών, κάθετης φόρτωσης, διαθέτει αποδεδειγμένη απόδοση καθαρισμού, πολύ μεγάλο κάδο και άνοιγμα πόρτας. Έχει προγράμματα πλύσης 25 λεπτών, προβολή υπολειπόμενου χρόνου και γρήγορη ταχύτητα στυψίματος 144G για μείωση χρόνου στεγνώματος. Έχει μπροστινή πρόσβαση για εύκολο Service, υψηλής ασφαλείας υποδομή για κερματοδέκτη & κερματοθήκη και 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

Δείτε τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια για παιδικές κατασκηνώσεις και κάντε το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της επιχείρησής σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×