Τα αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για κάμπινγκ είναι πολύ πιο αποδοτικά, βοηθούν στην περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων και έχουν αποδεδειγμένα καλύτερη απόδοση καθαρισμού.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη για κάμπινγκ που παρέχουμε, μπορούν να καθαρίσουν μεγαλύτερη ποσότητα ιματισμού σε λιγότερο χρόνο.

Χάρη στην απλότητα της χρήσης των μηχανημάτων μας, καλύπτονται και οι πιο απαιτητικές ανάγκες καθαρισμού του ιματισμού, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους. Έτσι προσφέρουν στους πελάτες σας ευκολία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στο πλύσιμο των ρούχων τους.

Συγκεκριμένα μπορούν να πλύνουν:

  • Ρούχα
  • Πετσέτες
  • Σεντόνια

Πλεονεκτήματα πλυντηρίων ρούχων για κάμπινγκ:

  • Εύκολα στη χρήση. Διαθέτουν εύκολα στη χρήση control, απλοποιώντας το πλύσιμο ρούχων και ιματισμού, επιλέγοντας το επιθυμητό πρόγραμμα πλύσης.
  • Γρήγορο πλύσιμο. Τα πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη για κάμπινγκ διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού, χωρίς να απαιτείται επιπλέον χρόνος θέρμανσης του νερού.
  • Μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για κάμπινγκ έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση νερού και ρεύματος.
  • Υπάρχει τεχνική υποστήριξη. Η εταιρεία μας διαθέτει stock ανταλλακτικών και βρίσκεται δίπλα σας 365 ημέρες το χρόνο για να διασφαλίσει την αδιάκοπη λειτουργία των μηχανημάτων σας.
  • Διαθέτουν εγγύηση. Τα μηχανήματά μας έχουν εγγύηση στα ανταλλακτικά τους από 5 έως 10 χρόνια.

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη της Maytag MAT20PD, είναι μεσαίων στροφών, 9 κιλών, κάθετης φόρτωσης. Διαθέτει αποδεδειγμένη απόδοση καθαρισμού, πολύ μεγάλο κάδο και άνοιγμα πόρτας. Έχει προγράμματα πλύσης 25 λεπτών, προβολή υπολειπόμενου χρόνου και γρήγορη ταχύτητα στυψίματος 144G για μείωση χρόνου στεγνώματος. Έχει μπροστινή πρόσβαση για εύκολο Service, υψηλής ασφάλειας υποδομή για κερματοδέκτη & κερματοθήκη και 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

Δείτε όλα τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια με κέρμα για κάμπινγκ και απογειώστε την επιχείρηση σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×