Για τις δύσκολες συνθήκες των πλοίων, τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για τη ναυτιλία της Maytag Commercial και Dexter Laundry εξασφαλίζουν ταχύτητα, μείωση λειτουργικών εξόδων και ασύγκριτη αντοχή στο καθημερινό πλύσιμο ιματισμού και σεντονιών. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων για τη ναυτιλία είναι ειδικά σχεδιασμένα να αντέχουν στη συχνή χρήση όλων των ειδών ιματισμού ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, και να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τα πλυντήρια ρούχων για τη ναυτιλία ξεχωρίζουν για την ταχύτητα στο πλύσιμο καθώς διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού.

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων της Maytag MHN33PN, είναι υψηλών στροφών 10 κιλών. Παρέχει πιο ακριβείς χρόνους κύκλου και πιο ισορροπημένη απόδοση. Χρησιμοποιεί κατά μέσω όρο 40.54 λίτρα νερού ανά κύκλο, το οποίο βοηθά στη μείωση της ενέργειας και το κόστος του νερού. Η αποδεδειγμένα υψηλής απόδοσης τεχνολογία του συστήματος Turbowash αποδίδει εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς να θυσιάζει την απόδοση του καθαρισμού.

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη της Maytag MAT20PD, είναι μεσαίων στροφών, 9 κιλών, κάθετης φόρτωσης. Διαθέτει αποδεδειγμένη απόδοση καθαρισμού και έχει πολύ μεγάλο κάδο και άνοιγμα πόρτας. Έχει προγράμματα πλύσης 25 λεπτών. Η γρήγορη ταχύτητα στυψίματος 144G μειώνει το χρόνο στεγνώματος. Έχει μπροστινή πρόσβαση για εύκολο Service, υψηλής ασφαλείας υποδομή για κερματοδέκτη & κερματοθήκη και 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

Τα αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων για τη ναυτιλία ξεχωρίζουν γιατί καθαρίζουν μεγαλύτερη ποσότητα όλων των ειδών ιματισμού, γρήγορα και πολύ εύκολα, καθώς επίσης μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα.

Επιλέγοντας από τη μεγάλη γκάμα με τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων για τη ναυτιλία, ικανοποιούνται και οι πιο απαιτητικοί πελάτες στο πλύσιμο ιματισμού.

Για το λόγο αυτό, οι ειδικοί προτιμούν πλυντήρια ρούχων για τη ναυτιλία και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων για τη ναυτιλία της Maytag και Dexter, διότι προσφέρουν οικονομία, ταχύτητα και μείωση λειτουργικών εξόδων.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×