Για τα καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης χρειάζεστε ένα δυνατό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και αυτό είναι η ταχύτητα στο πλύσιμο με τα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης.

Τα αμερικάνικα πλυντήρια με κέρμα για καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης πλένουν γρήγορα και αποτελεσματικά μεγάλες ποσότητες ιματισμού. Διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού, και έτσι μειώνεται η διάρκεια που χρειάζεται να ζεσταθεί το νερό.

Ακόμα και οι πιο απαιτητικές ανάγκες καθαρισμού του ιματισμού μπορούν να καλυφθούν με τα αυτόματα πλυντήρια με κέρμα για καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης.

Τα πλυντήρια με κέρμα για καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης έχουν εύκολα στη χρήση control. Επίσης, είναι ειδικά σχεδιασμένα να αντέχουν στη συχνή χρήση όλων των ειδών ιματισμού ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, και να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Με τα επαγγελματικά πλυντήρια για καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης μπορούν να πλυθούν εύκολα και γρήγορα ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, καλύμματα, ιματισμός.

Τα πλεονεκτήματα των πλυντηρίων με κέρμα για καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης είναι:

  • Εύκολα στη χρήση. Απλοποιούν το πλύσιμο ρούχων και ιματισμού, επιλέγοντας το επιθυμητό πρόγραμμα πλύσης.
  • Γρήγορο πλύσιμο. Τα πλυντήρια ρούχων για καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού, χωρίς να απαιτείται επιπλέον χρόνος θέρμανσης του νερού.
  • Αντέχουν στην καθημερινή χρήση.
  • Υπάρχει τεχνική υποστήριξη. Η εταιρεία μας διαθέτει stock ανταλλακτικών και βρίσκεται δίπλα σας 365 ημέρες το χρόνο για να διασφαλίσει την αδιάκοπη λειτουργία των μηχανημάτων.
  • Διαθέτουν εγγύηση. Τα μηχανήματά μας έχουν εγγύηση στα ανταλλακτικά τους από 5 έως 10 χρόνια.

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη της Maytag MHN33PD, είναι υψηλών στροφών, 10 κιλών, και παρέχει πιο ακριβείς χρόνους κύκλου και πιο ισορροπημένη απόδοση. Χρησιμοποιεί κατά μέσο όρο 40.54 λίτρα νερού ανά κύκλο, το οποίο βοηθά στη μείωση της ενέργειας και το κόστος του νερού. Έτσι, παρέχει ισχυρά κέρδη για τους ιδιοκτήτες και ευελιξία στους πελάτες.

Με τα πλυντήρια ρούχων για καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης, είστε σίγουροι ότι ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες στο πλύσιμο ιματισμού των πελατών σας, καθώς προσφέρουν, ταχύτητα, ευκολία και αποτελεσματικότητα.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×