Διαχειρίζεστε κάποιο κτίριο με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, φοιτητική εστία, στρατόπεδο, κλινική, γηροκομείο εντός Αττικής? Η ιδέα να αποκτήσετε και να παρέχετε στους πελάτες σας το δικό σας coin laundry στον χώρο σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα σε συνεργασία με την easywash!

Πλέον σας δίνουμε την δυνατότητα να παρέχετε στον χώρο σας υπηρεσίες self-service laundry με αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων, χωρίς να επωμίζεστε τα έξοδα αγοράς και συντήρησης των μηχανημάτων.

Στο χώρο που θα μας διαθέσετε, μπορούμε να στήσουμε με τον πιο αποδοτικό τρόπο τα κατάλληλα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων σύμφωνα με τις ανάγκες που θέλετε να καλύψετε.

Εσείς διαθέτετε τον χώρο και εμείς τον επαγγελματικό εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε το στήσιμο των μηχανημάτων, την ετήσια συντήρηση και την τεχνική υποστήριξή τους εντός 24 ωρών (εκτός Σαββατοκύριακων).

Μετά από προσεκτική μελέτη, δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να είναι ευχαριστημένοι οι ενδιαφερόμενοι πελάτες σας με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του επαγγελματικού πλυσίματος και στεγνώματος των ρούχων τους γρήγορα , εύκολα και οικονομικά.

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία των αμερικάνικων επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων ρούχων, μέσα σε 1 ώρα μπορούν έχουν όλα τους τα ρούχα πλυμένα και στεγνά έτοιμα να τα χαρούν. Και εσείς παρέχετε αυτή την σημαντική υπηρεσία χωρίς να επιβαρύνεστε με το κόστος αγοράς και συντήρησης του επαγγελματικού αυτού εξοπλισμού.

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε εφαρμόσει με επιτυχία αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο σε διάφορες περιοχές της Αττικής σε φοιτητικές εστίες και στρατόπεδα.

Η easywash χάρη στην πολυετή εμπειρία της με 71 καταστήματα Self Service Laundry μπορεί να δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα και το δικό σας coin laundry!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας κάνουμε την κατάλληλη για εσάς πρόταση.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×