Τα αυτόματα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων της Αμερικάνικης εταιρείας MAYTAG COMMERCIAL  μπορούν να στεγνώσουν μεγαλύτερη ποσότητα οποιουδήποτε είδους ιματισμού σε λιγότερο χρόνο και καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ειδών ιματισμού επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας, ιδιωτικές κλινικές, γυμναστήρια, spa, κομμωτήρια, φοιτητικές εστίες. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με εγγύηση έως 5 χρόνια.

Με τα στεγνωτήρια της Maytag Commercial τα οποία σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στις Η.Π.Α. είστε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί στην επιχείρηση σας.

Ακολουθώντας πιστά την παράδοση όλα τα αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια της Maytag Commercial, από τα πιο μικρά επαγγελματικά πλυντήρια έως τα μεγάλα υψηλών στροφών, σχεδιάζονται για να έχουν αξιόπιστες επιδόσεις ακόμα και μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας.

Το επαγγελματικό στεγνωτήριο Maytag Commercial MDE28PN υψηλής απόδοσης 10 κιλών διαθέτει Control με μικροεπεξεργαστή. Στις παρεχόμενες επιλογές προγραμματισμού συμπεριλαμβάνονται ο χρόνος πλύσης, τα διαγνωστικά και η καταμέτρηση κύκλων πλύσης. Εύκολη επιλογή πλύσης με ένα πάτημα. Παρέχει επίσης, αυτοδιάγνωση σε πραγματικό χρόνο σε οποιοδήποτε tablet, υπολογιστή ή smartphone μέσω του cloud.

Με την Turbovent Τεχνολογία Στεγνωτηρίου που διαθέτει, η εξαιρετική λειτουργία μιας επιπρόσθετης φτερωτής δημιουργεί υψηλή ροή αέρα, με αποτέλεσμα να μειώνεται η  διάρκεια στεγνώματος.

Η Maytag Commercial δημιουργεί ανθεκτικά πλυντήρια με μεγάλη αντοχή κατασκευασμένα για να μπορούν να αντέξουν βαριά χρήση και να διαρκέσουν για χρόνια. Για πάνω από 50 χρόνια παρέχει αξιοπιστία. Σχεδιάζει τα μηχανήματα για να λειτουργούν με εγκυρότητα και για να παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Τέλος, δίνει στα πλυντήρια τη δύναμη να κάνουν τον καθαρισμό των ρούχων πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, δικαιολογώντας την εμπιστοσύνη που της έχει δοθεί.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×