Σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση;franchise pg1

Στο σημερινό δύσκολο επιχειρησιακό περιβάλλον κάποιες ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν. Η σωστή επιλογή είναι πολύ σημαντική. Μπορείτε να φανταστείτε μία επιχείρηση που η επένδυσή σας να αποδώσει άμεσα;

Καθαρίστε με ένα κατάστημα franchise με αυτόματα πλυντήρια και στεγνωτήρια με κέρμα! Τώρα και στην Ελλάδα! Franchise laundromat.

Στην easywash Self Service Laundry θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μία επιχειρηματική ιδέα που είναι πολύ εύκολο να την πραγματοποιήσετε αλλά και να την διαχειριστείτε.

Η φιλοσοφία των καταστημάτων franchise easywash Self Service Laundry τα οποία είναι εξοπλισμένα με τα επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια της Maytag Commercial®, Dexter Laundry® & American Dryer®, είναι να γίνουν η Έξυπνη Επένδυση των χρημάτων σας ακόμα και σε περιόδους οικονομικής κρίσης.

Η Active Commercial Systems θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας ανεξάρτητη επιχείρηση. Μία επιχείρηση χωρίς franchise fees και royalties, αλλά με εξαιρετική απόδοση στην επένδυση σας.

Υπάρχουν ήδη 50 franchise πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα από το 2011 και συνεχώς αυξάνονται.

  • easywash Self Service Laundry ένα franchise με αυτόματα πλυντήρια

Ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση franchise laundry έχοντας τη σιγουριά της συνύπαρξης με μια ισχυρή, σταθερή και καινοτόμο επιχείρηση.

Franchise επαγγελματικά πλυντήρια, η έξυπνη λύση!

Τα καταστήματα έχοντας αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κέρμα και αυτόματα στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα προσφέρουν στον επιχειρηματία:

  • Χαμηλό λειτουργικό κόστος.
  • Γρήγορη απόδοση της επένδυσης.
  • Ελάχιστο χρόνο απασχόλησης.

Είναι πλυντήρια με κέρμα franchise με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων:

  • Χωρίς προσωπικό.
  • Χωρίς στοκ εμπορευμάτων.
  • Λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο.
  • Πιθανοί πελάτες είναι όλοι.

Μπορείτε να βασιστείτε στην αξιοπιστία των Αμερικάνικων πλυντηρίων και στεγνωτηρίων της Maytag Commercial®,  Dexter Laundry® & American Dryer® καθώς και των υπολοίπων μηχανημάτων (αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων) που θα εξοπλίσουν το κατάστημα franchise πλυντήρια για το κοινό ανάλογα τις ανάγκες της κάθε περιοχής και των πελατών σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×