Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και τα στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη είναι τα κατάλληλα μηχανήματα για να εξοπλίσουν ένα κατάστημα με αυτόματα πλυντήρια όπως έχουν εξοπλίσει δεκάδες καταστήματα στην Ελλάδα. Το κατάστημα easywash Self Service Laundry στο Παγκράτι  το οποίο βρίσκεται στην Ευτυχίδου 27 είναι εξ ’ολοκλήρου εξοπλισμένο με τα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων των εταιρειών Maytag Commercial, Dexter Laundry & American Dryer.

Το κατάστημα με τα πλυντήρια ρούχων με κέρμα και τα στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα που βρίσκεται στο Παγκράτι είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες, 365 ημέρες το χρόνο.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων όπως και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στην Αμερική. Τα πλυντήρια έχουν έως 10 χρόνια εγγύηση και τα στεγνωτήρια έως 5 χρόνια εγγύηση. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων είναι καλύτερης ποιότητας και γι’ αυτό το λόγο τα μηχανήματα αυτά κοστίζουν και περισσότερο.

Η πλύση στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη ολοκληρώνετε σε 25-35 λεπτά ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο κάθε πελάτης γιατί χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και κοστίζει 3€ ή 6€ ανάλογα με τα κιλά του πλυντηρίου. Το στέγνωμα στα στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη διαρκεί 20-40 λεπτά ανάλογα με την ποσότητα που θα τοποθετηθεί στο στεγνωτήριο και το υλικό του υφάσματος και κοστίζει 1€ τα 10 λεπτά στεγνώματος.

Το κατάστημα με τα αυτόματα πλυντήρια που βρίσκεται στην Ευτυχίδου 27 στο Παγκράτι διαθέτει 3 επαγγελματικά διπλά μηχανήματα με κερματοδέκτη – πλυντήριο στεγνωτήριο 10 κιλών, 1 επαγγελματικό πλυντήριο 18 κιλών κατάλληλο για πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών, 1 επαγγελματικό πλυντήριο 13 κιλών, 2 επαγγελματικά διπλά στεγνωτήρια 23 κιλών, 1 αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και 1 μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα!