Σε ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων η πλύση διαρκεί περίπου 30-35 λεπτά ανάλογα με το πρόγραμμα επιλογής. Αυτό συμβαίνει γιατί το επαγγελματικό πλυντήριο έχει παροχή ζεστού και κρύου νερού και έτσι δε χρειάζεται παραπάνω χρόνος για να ζεστάνει το νερό. Αγοράζοντας λοιπόν ένα επαγγελματικό μηχάνημα έχεις την απόδοση τριών οικιακών.

Τα επαγγελματικά μηχανήματα δεν έχουν όριο χρήσης, είναι φτιαγμένα να λειτουργούν κάθε μέρα, όλη μέρα! Αυτό συμβαίνει γιατί τα επαγγελματικά πλυντήρια χρησιμοποιούν καλύτερης ποιότητας εξαρτήματα και είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Γι’ αυτό και η εγγύηση των επαγγελματικών πλυντηρίων της Maytag Commercial είναι από 3 έως 5 χρόνια ανάλογα με το μοντέλο.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων Maytag Commercial είναι κατάλληλα για χρήση σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, νοσοκομεία και άλλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που έχουν αρκετό ιματισμό για πλύσιμο κάθε μέρα. Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων μπορούν επίσης να λειτουργούν με κέρματα. Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping είναι μόνο μερικές από τις επιχειρήσεις που επιλέγουν να έχουν πλυντήρια με κερματοδέκτη για τους πελάτες τους.

Ένα επαγγελματικό μηχάνημα είναι εγγύηση για την επένδυση σας!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×