Είσαι στο πασχαλινό τραπέζι και συνειδητοποιείς ότι τα ρούχα σου είναι λερωμένα με την βαφή του πασχαλινού αυγού… Δύο είναι οι ερωτήσεις που σε ταλανίζουν: πόσο κοντά είσαι σε ένα easywash SelfService Laundry μαγαζί και πώς πλένεις τα ρούχα σου από βαφή πασχαλινών αυγών; Τα easywash Self Service μαγαζιά γνωρίζεις ότι έχουν στους χώρους τους τα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα της Maytag Commercial και της Dexter Laundry που μπορεί να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα.

Αρχικά θα πρέπει να μην πανικοβληθείς.vΓιατί υπάρχει τρόπος, το ρούχο σου να φαίνεται σαν καινούριο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1
Αντιμετώπισε το λεκέ πριν στεγνώσει.

Βήμα 2
Γύρισε το ύφασμα από την ανάποδη του πλευρά και άφησε τη βρύση να τρέχει ώστε η μπογιά να ξεπλυθεί.

Αν τυχόν δεν πρόλαβες πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς ένα κατάστημα easywash SelfS ervice Laundry. Τα μαγαζιά είναι προμηθευμένα με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα της Maytag Commercial και της Dexter Laundry. Τα easywash Self Service Laundry καθότι είναι διαθέσιμα με μία πληθώρα επιλογών επαγγελματικών πλυντηρίων με κέρμα δεν θα αφήσουν τη μπογιά από το πασχαλινό αυγό να μονιμοποιηθεί. Η χρήση των πλυντηρίων της Maytag Commercial και της Dexter Laundry είναι πολύ εύκολη και μέσα από τις οδηγίες που παρέχονται στα καταστήματα είναι αδύνατον να μη μπορέσεις να αυτοεξυπηρετηθείς.

Η easywash Self Service Laundry είναι μια επιχείρηση που λειτουργεί από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, 365 ημέρες το χρόνο.

Μη φοβηθείς λοιπόν, πλύνε με το απορρυπαντικό σου το ρούχο σου στην επιτρεπτή θερμοκρασία. Το απορρυπαντικό μπορείς να το προμηθευτείς είτε από το σπίτι σου είτε να το αγοράσεις από το κατάστημα easywash Self Service Laundry που θα επισκεφτείς.

Το ρούχο σου πλένοντάς το στο επαγγελματικό πλυντήριο της Maytag Commercial και της Dexter Laundryόταν θα στεγνώσει θα φαίνεται σαν καινούριο!

Εξτρά Συμβουλή
Αν ο λεκές από βαφή αυγών στα ρούχα δεν έχει απομακρυνθεί, μη τοποθετήσεις το ρούχο στο στεγνωτήριο γιατί ενέχει ο κίνδυνος το χρώμα να μονιμοποιηθεί.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×