Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για την βιομηχανία πλένουν γρήγορα και αποτελεσματικά μεγάλες ποσότητες ιματισμού. Συγκεκριμένα μπορείτε να πλύνετε ρούχα, πετσέτες, πανιά, στολές προσωπικού, φόρμες εργασίας, νέα υφάσματα πριν την επεξεργασία, και τραπεζομάντηλα.

Τα αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων για τη βιομηχανία διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού, και έτσι μειώνεται η διάρκεια που χρειάζεται να ζεσταθεί το νερό.

Για τη βιομηχανία χρειάζεται ένας επαγγελματικός εξοπλισμός σύγχρονος, που θα πλένει και θα στεγνώνει γρήγορα και αποτελεσματικά όλα τα είδη ιματισμού. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων για τη βιομηχανία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες καθαρισμού όλων των ειδών ιματισμού, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους. Είναι πολύ εύκολα στη χρήση τους προσφέροντας αξιόπιστα αποτελέσματα.

Το πλυντήριο ρούχων της Dexter Laundry, Τ600 είναι μεσαίων στροφών, 18.1 κιλών. Διαθέτει 6 προκαθορισμένους κύκλους και εύκολα στη χρήση control. Έχει 10 χρόνια εγγύηση για πλαίσιο, κάδο, κύλινδρο, άξονα, τσιμούχες, ρουλεμάν και έδρανα και 3 χρόνια εγγύηση σε όλα τα υπόλοιπα ανταλλακτικά.

Τα διπλά στεγνωτήρια T30X2, 13.6 κιλών και Τ50Χ2, 22.7 κιλών είναι εύκολα στη χρήση, και διαθέτουν 5 προκαθορισμένους κύκλους. Το Τ30Χ2 έχει υψηλής απόδοσης μοτέρ που μειώνει τη χρήση ηλεκτρικού για εξοικονόμηση χρημάτων, ενώ το Τ50Χ2 έχει διακεκομμένη λειτουργία του μοτέρ που διατηρεί τα ρούχα ατσαλάκωτα. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν 5 χρόνια εγγύηση για ρουλεμάν, έδρανα των ρουλεμάν και άξονα του κάδου και 3 χρόνια εγγύηση σε όλα τα υπόλοιπα ανταλλακτικά.

Μέσα από τη μεγάλη γκάμα με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για τη βιομηχανία, είστε σίγουροι ότι ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες στο πλύσιμο ρούχων και ιματισμού.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×