Το μοντέλο S120/18 είναι κύλινδρος σιδερώματος ρούχων – σιδερωτήριο οποίος κατασκευάζεται στην Ιταλία. Ο κύλινδρος έχει 1 χρόνο εγγύηση και με 1,20 μέτρα μήκος είναι κατάλληλος για ενοικιαζόμενα δωμάτια και μικρά ξενοδοχεία με διπλά σεντόνια. Για το σωστό αποτέλεσμα, τα σεντόνια πρέπει να διπλώνονται στη μέση (2,40μ σε 1,20μ) και να περνάνε με 30% υγρασία από τον κύλινδρο. Πρέπει να προσέξουμε να μην είναι τελείως στεγνά γιατί η δουλειά του κυλίνδρου είναι να σιδερώνει αλλά παράλληλα στεγνώνει κιόλας. Επίσης πρέπει αν π.χ. περνάμε από τον κύλινδρο μαξιλαροθήκες να μην περνάνε μόνο από το κέντρο του κυλίνδρου, θα πρέπει να τοποθετούνται εναλλάξ αριστερά, δεξιά και στο κέντρο.

Το μικρό μέγεθος αυτού του μοντέλου δεν αποκλείει την επαγγελματική απόδοση και την ποιότητα του σιδερώματος.

Τα χαρακτηριστικά του:

  • Εμπρόσθια χρήση
  • Πρότυπο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου θερμοκρασίαςST18, διαχειρίζεται τη θερμοκρασία χρησιμοποιώντας το σύστημαP.I.D.
  • Πλήρως εφοδιασμένος με συστήματα ασφαλείας
  • Πολλαπλή τάση και συχνότητα
  • Τύμπανο από αλουμίνιο για μέγιστη θερμική ανταλλαγή
  • Θερμομόνωση από κεραμικό
  • Το τύμπανο του κυλίνδρου είναι επικαλυμμένο με ένα τριπλό στρώμα από ατσαλόσυρμα, και είναι τυλιγμένο με 3 είδη υφάσματος (η λινάτσα η οποία τυλίγεται πάνω από το ατσαλόσυρμα, μια ειδική κουβέρτα καλύπτει τη λινάτσα και πάνω τοποθετείτε το πανί του κυλίνδρου)

Η ηλεκτρική σύνδεση πολλαπλής τάσης και πολλαπλών συχνοτήτων καθιστά τον εξοπλισμό εξαιρετικά ευέλικτο. Η πίεση της πλάκας στον κύλινδρο διαχειρίζεται αυτόματα από αμορτισέρ σε αδρανές αέριο και ενώ πατάτε το πετάλι ελευθερώνει την πλάκα. Ο κύλινδρος αυτός είναι το μόνο που χρειάζεστε για να εξασφαλίζετε πάντα τη μέγιστη ποιότητα στο σιδέρωμα.

Η διαδικασία σιδερώματος:

Τα θερμαντικά στοιχεία είναι θωρακισμένα και σφραγισμένα, είναι ανθεκτικά στην υγρασία και στεγάζονται κατευθείαν μέσα στην πλάκα σιδερώματος. Η θερμότητα παράγεται από το εσωτερικό, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα που θερμαίνονται από πίσω επιφάνειες οι οποίες είναι αρκετά μακριά από το ύφασμα.

 

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×