Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε το κατάστημα easywash Self Service Laundry, που άνοιξε στους Αμπελόκηπους.

Το κατάστημα βρίσκεται στη Λουίζης Ριανκούρ 24 και θα είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

self service laundry Αμπελόκηποι

Το κατάστημα όπως όλα τα καταστήματα easywash είναι εξοπλισμένο με επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα της Αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial και της Αμερικάνικης εταιρείας Dexter Laundry.

Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry (πλυντήρια με κέρμα για το κοινό και στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό, self service laundry, laundromat, launderette, laundry) είναι καταστήματα που λειτουργούν κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις Αργίες, ΟΛΟ το χρόνο από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Οι πελάτες μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους τα ρούχα γρήγορα και οικονομικά. Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα που λειτουργούν χωρίς προσωπικό, για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πελατών υπάρχουν οι οδηγίες χρήσης σε όλα τα μηχανήματα αλλά και γενικές πληροφορίες σε όλο το κατάστημα.

Γιατί να προτιμήσετε ένα easywash για τη μπουγάδα σας;

  • Γιατί όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες σε λιγότερο από 50 λεπτά μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα.
  • Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δίνουν άριστα αποτελέσματα & τα ρούχα σας δε χρειάζονται σιδέρωμα. Τα διπλώνετε και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σας!
  • Ρούχα, κουβέρτες (μονές αλλά και διπλές), παπλώματα (μονές αλλά και διπλές), καλύμματα, κουρτίνες… όλα πλένονται εύκολα, γρήγορα και με μικρό κόστος.
  • Οι πετσέτες μετά το στεγνωτήριο βγαίνουν μαλακές, αφράτες και μυρωδάτες.
  • Μπορείτε να επιλέξετε: ΜΟΝΟ να στεγνώσετε τα ρούχα σας ή να φέρετε το δικό σας απορρυπαντικό.
  • Για τη δική σας εξυπηρέτηση υπάρχει στο κατάστημα αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού που μπορείτε να προμηθευτείτε απορρυπαντικό και μαλακτικό.
  • Οικονομικότερα και πιο γρήγορα από το σπίτι σας.
 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×