Η Active Commercial Systems LTD είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Dexter Laundry   στην Ελλάδα.

Η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσατε να κάνετε για την επιχείρησή σας είναι να προμηθευτείτε ένα σύγχρονο εξοπλισμό. Ειδικά όταν το αντικείμενο της δουλειά σχετίζεται άμεσα με το πλύσιμο, αυτό που έχετε ανάγκη είναι τα αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων της Dexter Laundry.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων Dexter Laundry σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στην Αμερική.

Η απλότητα στη χρήση τους είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνει τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων της Dexter Laundry να ξεχωρίζουν. Δεν είναι όμως, μόνο αυτό. Δείτε, επίσης, τους παρακάτω λόγους:

  1. Διαθέτουν 6 προκαθορισμένους κύκλους
  2. Οι ρυθμιζόμενες ταχύτητες στυψίματος και άλλες προσαρμόσιμες επιλογές επιτρέπουν στα πλυντήρια ρούχων Dexter Laundry να ταιριάζουν σχεδόν σε οποιαδήποτε εγκατάσταση.
  3. Έχουν πρόσβαση στον προγραμματισμό με κλειδί για γρήγορη πρόσβαση και αντιμετώπιση σφαλμάτων
  4. Είναι ευέλικτα και εύκολα στη χρήση
  5. Έχουν ειδικά σχεδιασμένες οπές κάδου και πτερύγια για εξαιρετική δράση πλυσίματος
  6. Διαθέτουν ηλεκτρονικό αισθητήρα πίεσης για εξοικονόμηση νερού
  7. Έχουν αποδοτικό σχεδιασμό για εξοικονόμηση σε κάθε κύκλο

Το T350 επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων της Dexter Laundry είναι υψηλών στροφών, 9.1 κιλών. Διαθέτει προγράμματα πλύσης 30 λεπτών. Τα ανταλλακτικά του έχουν έως 10 χρόνια εγγύηση. Το Τ350 κάνει εξοικονόμηση χρήσης σε νερό και ρεύμα, βοηθώντας στην περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων σας. Είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις που έχουν μεγάλες ποσότητες ιματισμού για πλύσιμο κάθε μέρα, όπως  ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, νοσοκομεία.

Ακολουθώντας πιστά την Αμερικάνικη παράδοση όλα τα μοντέλα της Dexter Laundry, από τα πιο μικρά επαγγελματικά πλυντήρια έως τα μεγάλα υψηλών στροφών, σχεδιάζονται για να έχουν αξιόπιστες επιδόσεις ακόμα και μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×