Θέλετε να έχετε μαλακές, αφράτες και μυρωδάτες πετσέτες;

Τι πιο ωραίο από το να βγαίνεις από το ντουζ και η πετσέτα που χρησιμοποιείς να είναι μαλακή και να μοσχοβολάει;

Πολλές φορές όμως οι πετσέτες μας είναι σκληρές στην υφή και δε μυρίζουν τίποτα!

 Υπάρχουν κάποια μυστικά που αν τα ακολουθήσουμε αυτή η αίσθηση του καθαρού και μαλακού μπορεί να κρατήσει!

 Μην τις αφήσετε να στεγνώσουν διπλωμένες!

Μετά το μπάνιο μην αφήνετε διπλωμένες τις πετσέτες να στεγνώσουν. Με την υγρασία που έχουν θα αυξηθεί η μούχλα και τα βακτήρια. Κρεμάστε και αφήστε τις πετσέτες ανοιχτές να στεγνώσουν! Θα στεγνώσουν πιο γρήγορα αλλά και πιο σωστά.

Να πλένετε τις πετσέτες συχνά

Κανονικά πρέπει να πλένουμε τις πετσέτες σώματος μετά από τρεις χρήσεις για να αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα δέρματος αλλά και για να αποφύγουμε τις άσχημες μυρωδιές. Τις πετσέτες προσώπου πρέπει να τις πλένουμε μετά από κάθε χρήση και τις πετσέτες χεριών μετά από τρεις όπως τις πετσέτες σώματος.

Μη χρησιμοποιείτε πολύ απορρυπαντικό και μαλακτικό

Πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα τη συνιστώμενη ποσότητα απορρυπαντικού για να μπορέσει να φύγει από τις πετσέτες εντελώς στο ξέβγαλμα. Διαφορετικά θα μείνουν υπολείμματα στις πετσέτες μαζί με αρκετή βρωμιά.

Το μαλακτικό μειώνει την απορροφητικότητα των ινών και δεν την κάνει αφράτη. Καλό θα ήταν όταν πλένουμε πετσέτες να μη χρησιμοποιούμε μαλακτικό, αν αυτό είναι κάτι που δε μπορούμε να κάνουμε να χρησιμοποιούμε πολύ λίγη ποσότητα.

Μη χρησιμοποιείτε τις ίδιες πετσέτες πολύ συχνά

Λιγότερο πλύσιμο ισοδυναμεί με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Καλό λοιπόν είναι να μη χρησιμοποιείτε τις ίδιες πετσέτες πολύ συχνά για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους.

Χρησιμοποιείστε το στεγνωτήριο για μαλακές και αφράτες πετσέτες

Χρησιμοποιώντας στεγνωτήριο για να στεγνώσουν οι πετσέτες βγαίνουν μαλακές και αφράτες, αν τις αφήσουμε να στεγνώσουν στον ήλιο θα «σκληρύνουν».

Στα καταστήματα easywash Self Service Laundry μπορείτε να πλύνετε στα επαγγελματικά πλυντήρια σε 25’ και να στεγνώσετε στα επαγγελματικά στεγνωτήρια σε 20-40 λεπτά τις πετσέτες σας!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×