Πως θα τα πλύνουμε; Πριν πλύνουμε τα παπλώματα μας πρέπει να συμβουλευτούμε την ετικέτα τους και να επιλέξουμε το πρόγραμμα πλυσίματος και τον τρόπο σύμφωνα με αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής.

Πως πλένετε το πάπλωμα με συνθετικό γέμισμα.

Τα συνθετικά παπλώματα πλένονται κανονικά στο πλυντήριο.

Το βάρος του παπλώματος θα διπλασιαστεί σε βάρος όταν πέσει το νερό πάνω του με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να γυρίσει ο κάδος του πλυντηρίου. Για να πλυθεί σωστά θα πρέπει να χωράει άνετα και να έχει κάποιο χώρο ώστε να καταφέρνει να γυρνάει κάθε φορά που αναποδογυρίζει ο κάδος.

Πως πλένετε το πουπουλένιο πάπλωμα.

Το πούπουλο είναι ζωντανός οργανισμός και χρειάζεται ειδική μεταχείριση και προσοχή.

Συνήθως τα πουπουλένια παπλώματα δεν πλένονται στο πλυντήριο. Σε περίπτωση όμως που το πουπουλένιο μας πάπλωμα μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο (βλ. ετικέτα) θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ειδικό απορρυπαντικό που δεν συμπεριλαμβάνει ένζυμα που μπορούν να το καταστρέψουν.

Πως πλένετε το μάλλινο πάπλωμα.

Τα μάλλινα παπλώματα χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση, αν πλυθούν σε υψηλή θερμοκρασία θα μπουν. Πρέπει να διαβάσουμε προσεκτικά τις οδηγίες πλυσίματος πριν αποφασίσουμε να το πλύνουμε στο πλυντήριο. Μετά από το σωστό πλύσιμο βεβαιωθείτε πως το πάπλωμα έχει στεγνώσει πάρα πολύ καλά πριν το χρησιμοποιήσετε ή το αποθηκεύσετε.

Στα καταστήματα easywash Self Service Laundry μπορείτε μόνοι σας να πλύνετε και να στεγνώσετε γρήγορα και οικονομικά τα παπλώματα σας (μονά και διπλά) αλλά και τις κουβέρτες σας στα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια της Maytag Commercial.

 

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×