Τώρα και στην Ελλάδα! franchise “easywash Self Service Laundry

Η φιλοσοφία των καταστημάτων “easywash Self Service Laundry” με τα επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια της MAYTAG COMMERCIAL και της DEXTER LAUNDRY είναι να γίνουν η Έξυπνη Επένδυση των χρημάτων σας ακόμα και σε περιόδους οικονομικής κρίσης. Η ACTIVE COMMERCIAL SYSTEMS Ε.Π.Ε είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της MAYTAG COMMERCIAL και της DEXTER LAUNDRY και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας ανεξάρτητη επιχείρηση. Μία επιχείρηση χωρίς franchise fees και royalties, αλλά με εξαιρετική απόδοση στην επένδυσή σας.

Υπάρχουν ήδη 38 Franchise easywash Self Service Laundry καταστήματα που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα από το 2011 και συνεχώς αυξάνονται.

  • «easywash Self Service Laundry» καταστήματα επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων για το κοινό και επαγγελματικών στεγνωτηρίων ρούχων για το κοινό

Τα καταστήματα έχοντας αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κέρμα και αυτόματα στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα προσφέρουν στον επιχειρηματία:

  • Χαμηλό λειτουργικό κόστος.
  • Γρήγορη απόδοση της επένδυσης.
  • Ελάχιστο χρόνο απασχόλησης.

Είναι ένα κατάστημα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων:

  • Χωρίς προσωπικό.
  • Χωρίς στοκ εμπορευμάτων.
  • Λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο.
  • Πιθανοί πελάτες είναι όλοι.

Στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο λειτουργούν περισσότερα από 35.000 καταστήματα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα. Η ACTIVE COMMERCIAL SYSTEMS Ε.Π.Ε είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της MAYTAG COMMERCIAL και της DEXTER LAUNDRY έχει την εμπειρία και θα σας βοηθήσει στο στήσιμο του κατάλληλου καταστήματος easywash Self Service Laundry.

Η παρουσία της στις μεγαλύτερες παγκοσμίως εκθέσεις δίνει άμεσα λύσεις μέσω πολλών αξιόπιστων επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων και επαγγελματικών στεγνωτηρίων ρούχων (επαγγελματικά πλυντήρια, επαγγελματικά στεγνωτήρια, επαγγελματικός κύλινδρος σιδερώματος, αυτόματοι πωλητές σαπουνιού ή μαλακτικού, αυτόματο ανταλλακτήριο χαρτονομισμάτων σε κέρματα και διάφορα άλλα).

Μπορείτε να εμπιστευτείτε την ACTIVE COMMERCIAL SYSTEMS Ε.Π.Ε. για την εύρεση των κατάλληλων λύσεων στις ανάγκες σας!

Τα επαγγελματικά αμερικανικά πλυντηρίων ρούχων και τα επαγγελματικά αμερικάνικα στεγνωτήρια ρούχων της MAYTAG COMMERCIAL® και της DEXTER LAUNDRY®  θα εξοπλίσουν το easywash Self Service Laundry κατάστημα σας ανάλογα τις ανάγκες της κάθε περιοχής και των πελατών σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×