Για πάνω από 50 χρόνια η Maytag Commercial παρέχει αξιοπιστία. Δημιουργεί ανθεκτικά πλυντήρια κατασκευασμένα για να μπορούν να αντέξουν βαριά χρήση και να διαρκέσουν για χρόνια. Σχεδιάζουν τα μηχανήματα για να λειτουργούν αξιόπιστα και για να παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Τέλος, δίνει στα πλυντήρια τη δύναμη να κάνουν τη δουλειά τους καλά, τον καθαρισμό των ρούχων πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, και να δικαιολογούν την εμπιστοσύνη που έχει δοθεί για πολλές γενιές.

Το μοντέλο MHN33PN είναι ένα αμερικάνικο πλυντήριο ρούχων, υψηλής απόδοσης, υψηλών στροφών, 10 κιλών. Σχεδιάζεται, κατασκευάζεται και συναρμολογείτε στην Αμερική στο μεγαλύτερο εργοστάσιο πλυντηρίων στον κόσμο. Έχει 5 χρόνια εγγύηση στα ανταλλακτικά του και είναι κατάλληλο για ενοικιαζόμενα δωμάτια και μικρά ξενοδοχεία. Ο κύκλος πλύσης διαρκεί περίπου 30 λεπτά (ανάλογα με το πρόγραμμα επιλογής) γιατί χρησιμοποιεί έτοιμο ζεστό νερό – έχει παροχή ζεστού και κρύου νερού.

Τα χαρακτηριστικά του πλυντηρίου είναι τα εξής:

Περιστροφή Προχωρημένης Τεχνολογίας:

  • Παρέχει πιο ακριβείς χρόνους κύκλου και πιο ισορροπημένη απόδοση.
  • Ανάρτηση έξι σημείων, διαθέτει τέσσερις αποσβεστήρες και δύο ελατήρια, παρέχοντας καλύτερη σταθερότητα για την συσκευή.
  • Ένα επιταχυνσόμετρο παρέχει μια ακριβή ανάγνωση των κραδασμών.

Σύστημα Duracore Drive:

  • Το εξελιγμένο σύστημα μετάδοσης είναι πιο αξιόπιστο.
  • Στεγανή, εξελιγμένη, εύκαμπτη τσιμούχα τριών επιστρώσεων κρατά την υγρασία μακριά από τον άξονα, προστατεύοντας τα ρουλεμάν υψηλής ποιότητας.
  • Ειδική ανθεκτική επίστρωση στον άξονα για μηδαμινή φθορά.

Έλεγχοι Του Μικροεπεξεργαστή:

  • Οι νέοι επεξεργαστές προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τις επιλογές προγραμμάτων του πλυντηρίου όπως το Super Cycle, εξασφαλίζοντας καλύτερη απόδοση πλύσης. Οι επεξεργαστές αυτοί δίνουν επίσης στους πελάτες την επιλογή να διαλέξουν τον ιδανικό κύκλο για ατομικές ανάγκες πλύσης.

Ενεργειακά Αποδοτικός Καθαρισμός:

  • Χρησιμοποιεί κατά μέσω όρο 40 λίτρα νερού ανά κύκλο, το οποίο βοηθά στη μείωση της ενέργειας και το κόστος του νερού.
  • Η αποδεδειγμένα υψηλής απόδοσης τεχνολογία του συστήματος Turbowash αποδίδει εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς να θυσιάζει την απόδοση του καθαρισμού.
 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×