Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και τα στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη είναι τα κατάλληλα μηχανήματα για να εξοπλίσουν ένα κατάστημα με αυτόματα πλυντήρια όπως έχουν εξοπλίσει δεκάδες καταστήματα στην Ελλάδα. Το κατάστημα easywash Self Service Laundry στου Ζωγράφου  το οποίο βρίσκεται στην Ούλωφ Πάλμε 16 είναι εξοπλισμένο με τα αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων των εταιρειών Maytag Commercial & American Dryer.

Το κατάστημα με τα πλυντήρια ρούχων με κέρμα και τα στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα που βρίσκεται στου Ζωγράφου είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες, 365 ημέρες το χρόνο.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων όπως και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στην Αμερική. Τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια έχουν έως 5 χρόνια εγγύηση. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων είναι καλύτερης ποιότητας και γι’ αυτό το λόγο τα μηχανήματα αυτά κοστίζουν και περισσότερο.

Η πλύση στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη ολοκληρώνετε σε 25-35 λεπτά ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο κάθε πελάτης γιατί χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και κοστίζει 3€ ή 5€ ανάλογα με τα κιλά του πλυντηρίου. Το στέγνωμα στα στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη διαρκεί 20-40 λεπτά ανάλογα με την ποσότητα που θα τοποθετηθεί στο στεγνωτήριο και το υλικό του υφάσματος και κοστίζει 1€ τα 10 λεπτά στεγνώματος.

Το κατάστημα με τα αυτόματα πλυντήρια που βρίσκεται στην Ούλωφ Πάλμε 16 στου Ζωγράφου διαθέτει 6 επαγγελματικά πλυντήρια 10 κιλών, 2 επαγγελματικά πλυντήρια 18 κιλών κατάλληλα για πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών, 2 επαγγελματικά διπλά στεγνωτήρια 10 κιλών, 2 επαγγελματικά διπλά στεγνωτήρια 16 κιλών, 1 αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού, 1 μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα και 1 επαγγελματικό πλυντήριο 10 κιλών για να πλένετε παπούτσια και τα αξεσουάρ των κατοικίδιων σας!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×