Έχετε κάποιο ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια και θέλετε να εμπλουτίσετε τις υπηρεσίες που προσφέρετε στους πελάτες σας αλλά και στο προσωπικό σας? Εξαιρετικές δυνατότητες έχει η παροχή επαγγελματικών πλυντηρίων και επαγγελματικών στεγνωτηρίων με κερματοδέκτη.

Στις διακοπές συνήθως τα ρούχα μας λερώνονται συχνά λόγω ζέστης, θάλασσας και εκδρομών στη φύση. Με τα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για ξενοδοχεία, οι πελάτες σας θα έχουν την δυνατότητα να φρεσκάρουν και να πλένουν τα ρούχα τα δικά τους, των παιδιών τους και τις πετσέτες θαλάσσης τους καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο κατάλυμά σας.

Με αυτό τον τρόπο είναι πιθανό να θέλουν και να παρατείνουν και την διαμονή τους μιας και τα άπλυτα ρούχα δεν θα είναι αποτρεπτικός παράγοντας για να απολαύσουν περισσότερες μέρες διακοπών!

Αλλά και το προσωπικό του ξενοδοχείου σας μπορεί να εξυπηρετηθεί για να πλύνει τα ρούχα του κατά την διάρκεια των μηνών που εργάζεται κοντά σας.

Χάρη στον κερματοδέκτη, οι πελάτες και το προσωπικό σας θα εξυπηρετούνται εύκολα, γρήγορα, με μικρό κόστος και εσείς θα είστε κερδισμένοι μιας και δεν θα επωμίζεστε το κόστος λειτουργίας τους.

Παράλληλα, τα μηχανήματα αυτά θα μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε και για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, πλένοντας αποτελεσματικά τον ιματισμό σας, σεντόνια, πετσέτες, τραπεζομάντηλα, στολές προσωπικού κ.α.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα για τα αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για ξενοδοχεία:

  • Ευκολία στη χρήση – είναι κατασκευασμένα στην Αμερική και λειτουργούν με πολύ απλές οδηγίες χρήσης – αρκεί μόνο η επιλογή του προγράμματος ανάλογα με την ύφανση των ρούχων.
  • Γρήγορο πλύσιμο μέσα σε 30’-35’. Διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού και δεν απαιτείται επιπλέον χρόνος θέρμανσης του νερού.
  • Χαμηλή κατανάλωση νερού και ρεύματος, συνδυάζοντας μεγάλη εξοικονόμηση στα λειτουργικά έξοδα και υψηλή απόδοση.
  • Εγγύηση από 5 έως 10 χρόνια στα ανταλλακτικά τους.
  • Τεχνική υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο με διαθέσιμο stock ανταλλακτικών για την αδιάκοπη λειτουργία των μηχανημάτων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε την πρότασή μας για επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη προσαρμοσμένη στις δικές σας επαγγελματικές ανάγκες.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×