Τα franchise πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης είναι μια επιχείρηση, χωρίς franchise fees και royalties, με μεγάλη απόδοση στην επένδυση σας.

Η φιλοσοφία των καταστημάτων easywash Self Service Laundry, franchise πλυντήρια με κέρμα, τα οποία είναι εξοπλισμένα με τα επαγγελματικά πλυντήρια της Maytag Commercial®, Dexter Laundry® & American Dryer®, είναι η Έξυπνη Επένδυση των χρημάτων σας.

Σε ένα κατάστημα franchise πλυντήρια είστε σίγουροι ότι προσφέρετε στον πελάτη σας:

  • Ταχύτητα στο πλύσιμο – πλένει σε 25-35 λεπτά ανάλογα με το πρόγραμμα πλύσης και με το είδος του υφάσματος.
  • Ευκολία στο πλύσιμο – υπάρχουν οδηγίες χρήσης σε κάθε μηχάνημα εξηγώντας τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν.
  • Οικονομικές τιμές – πλένει από 3€ ανά πλύση.
  • Αποτελεσματικό πλύσιμο ρούχων – μπορεί να πλύνει πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα.
  • τα καταστήματα είναι ανοικτά 365 ημέρες το χρόνο!!

Το σημαντικό είναι ότι είναι franchise με μεγάλη απόδοση, διότι διαθέτει άμεση απόδοση της επένδυσης. Έχει χαμηλό λειτουργικό κόστος,  καθώς λειτουργεί χωρίς προσωπικό και χωρίς στοκ εμπορευμάτων.

Στη μνημονιακή αγορά της Ελλάδος, το franchise θεωρείται από πολλούς το νέο Ring (πάλης) της επιχειρηματικότητας. Κατά καιρούς κατακλύζουν την αγορά καινοτόμες και διαφορετικές ιδέες για franchise, με κάποιες από αυτές να ξεχωρίζουν και κάποιες άλλες να είναι υπό αμφισβήτηση.

Επενδυτές και επιχειρηματίες ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν το καινοτόμο Concept που θα λανσάρουν, ώστε να κερδίσουν τον ανταγωνισμό με την ερώτηση να συνεχίζει να γυροφέρνει στο μυαλό τους: “ποιο θα είναι το franchise με μεγάλη απόδοση που αξίζει να χρηματοδοτήσoυν”;

Η επένδυση σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry, franchise πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης, έχει τη δυνατότητα εξ αποστάσεως ελέγχου και σας κάνει να απολαμβάνετε την αύξηση του εισοδήματός σας.

Μπορείτε να δείτε και τα 54 καταστήματα franchise πλυντήρια με κέρμα που υπάρχουν δίπλα σας.