Φανταστείτε μια επιχείρηση που η επένδυσή σας θα αποδώσει ΑΜΕΣΑ. Μια επιχείρηση με ΧΑΜΗΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ επένδυσης αλλά ΥΨΗΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. Μια επιχείρηση χωρίς προσωπικό η οποία μπορεί να λειτουργήσει 24 ώρες το 24ωρο. Μια επιχείρηση με ελάχιστα σταθερά έξοδα, χωρίς stock αποθεμάτων η οποία αντέχει σε εποχές οικονομικές κρίσης. Μια επιχείρηση που όλοι είναι πιθανοί πελάτες, νοικοκυρές, τουρίστες, φοιτητές, στρατιωτικοί, εργένηδες, οικονομικοί μετανάστες, κτλ.

 Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry είναι η ΛΥΣΗ για εσάς! Τώρα είναι η καλύτερη και η καταλληλότερη περίοδος για μια επένδυση σε αξιόπιστα αμερικάνικα μηχανήματα (επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια) και σε ένα franchise χωρίς franchice fees και royalties!

Η ACTIVE COMMERCIAL SYSTEMS Ε.Π.Ε., η μόνη εταιρεία που έχει δημιουργήσει μοντέλο καταστημάτων self service laundry στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, σας προτείνει τη δημιουργία ενός easywash Self  Service Laundry, μια επένδυση που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. Η εταιρεία μας, Active Commercial Systems Ε.Π.Ε. έχει αναλάβει την ανάπτυξη μοντέλου καταστημάτων easywash Self Service Laundry (καταστήματα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων ρούχων για το κοινό (coin laundry – laundromat) με εξοπλισμό Maytag Commercial.

Γιατί να επενδύσετε σε ένα easywash Self Service Laundry;
Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ:

  • Υψηλή απόδοση επένδυσης
  • Απαιτείται ελάχιστος χρόνος απασχόλησης αφού οι πελάτες κάνουν τα πάντα μόνοι τους
  • Είναι μια επιχείρηση που έχει να κάνει ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ
  • Είναι μια επιχείρηση που αντέχει σε εποχές οικονομικής κρίσης
  • Χρειάζεταιχαμηλό κεφάλαιο επένδυσης
  • Έχει ελάχιστα σταθερά έξοδα
  • Δεν απαιτείται στοκ αποθεμάτων
  • Δε χρειάζονται ειδικές γνώσεις
  • Δε χρειάζονται υπάλληλοι

Επενδύοντας σε ένα easywash συνυπάρχετε με μια ισχυρή, σταθερή και καινοτόμο επιχείρηση, η οποία μπορεί να σας παρέχει επαγγελματικές συμβουλές στο σχεδιασμό, στην επιλογή της τοποθεσίας και τις όποιες οικονομικές συμφωνίες. Βοήθεια στον καθορισμό του κατάλληλου και απαραίτητου εξοπλισμού για το μέγιστο κέρδος ανά τετραγωνικό μέτρο. Αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη έτσι ώστε η επιχείρησή να δουλεύει πάντα στους ίδιους ρυθμούς. Εκπαίδευση συντήρησης εξοπλισμού. Βοήθεια σε προωθητικές ενέργειες και διαφημιστικό υλικό.

Επενδύστε σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry και δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×