Πραγματοποιήθηκε η προκήρυξη των 4 προγραμμάτων του ΕΣΠΑ. Οι τέσσερις δράσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ “Ανταγωνιστικότητα, επιχειρηματικότητα & καινοτομία”, που ανακοινώθηκαν, αφορούν την αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων για την ανάπτυξή τους στις νέες αγορές, την ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό τους, την ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές. Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών ή στη δημιουργία νέων προϊόντων/υπηρεσιών τα οποία θα καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες της αγοράς.

Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην ενίσχυση των επενδυτικών σχεδίων υφιστάμενων μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων όλων των κλάδων για τον εκσυγχρονισμό της υποδομής και της λειτουργίας τους, την ποιοτική αναβάθμιση τους ώστε να βελτιώσουν την θέση τους στην εσωτερική και διεθνή τουριστική αγορά.

Και τα 2 αυτά προγράμματα επιδοτούνται για Μηχανήματα και Εξοπλισμό. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναβαθμίσετε και να ενισχύσετε το laundryroom της επιχείρησης σας με επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια τα οποία έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και συναρμολογηθεί στην Αμερική. Εξοικονομήστε χρόνο, ενέργεια και νερό με τα μηχανήματα της Maytag Commercial.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×