Τα easywash Self Service Laundry- franchise πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης είναι καταστήματα με αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη. Οι πελάτες πλένουν μόνοι τους γρήγορα και οικονομικά ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, καλύμματα.

Τα franchise επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων είναι εξοπλισμένα με τα αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων της Maytag Commercial®, Dexter Laundry® & American Dryer®, κορυφαίοι κατασκευαστές λύσεων πλυσίματος και στεγνώματος ρούχων.

Μπορείτε να σκεφτείτε μια επιχείρηση που η επένδυση σας να αποδώσει άμεσα; Κι όμως, υπάρχει στο δύσκολο επιχειρησιακό περιβάλλον ένα franchise μικρής επένδυσης-γρήγορης απόσβεσης, τα franchise πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης.

Η φιλοσοφία των καταστημάτων franchise πλυντήρια είναι να γίνουν η Έξυπνη Επένδυση των χρημάτων σας, μία επιχειρηματική ιδέα που είναι πολύ εύκολο να την πραγματοποιήσετε αλλά και να την διαχειριστείτε.

Η Active Commercial Systems θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας ανεξάρτητη επιχείρηση, χωρίς franchise fees και royalties, αλλά με εξαιρετική απόδοση στην επένδυση σας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επενδύσετε σε ένα κατάστημα franchise πλυντήρια με κέρμα:

  • Χαμηλό κεφάλαιο επένδυσης
  • Ο χρόνος απασχόλησης σας είναι ελάχιστος
  • Όλοι είναι εν δυνάμει πελάτες
  • Δεν απαιτείται stock αποθεμάτων,
  • Έχει ελάχιστα σταθερά έξοδα
  • Δεν χρειάζονται υπάλληλοι
  • Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις
  • δυνατότητα εξ αποστάσεως ελέγχου

Το σημαντικό είναι ότι τα franchise πλυντήρια, πέρα από το δυνατό brand name των αμερικάνικων εταιρειών, έχουν άμεση και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη, ώστε να δουλεύει η επιχείρησή πάντα στους ίδιους ρυθμούς.

Μπορείτε να δείτε τα 63 καταστήματα franchise με μεγάλη απόδοση που υπάρχουν σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Πειραιά, Ρόδο, Σέρρες , ώστε να είστε σίγουροι για την υγιή και έξυπνη επένδυσή σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×