Έχεις ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια; Ψάχνεις να βρεις ένα επαγγελματικό στεγνωτήριο ρούχων που θα σου λύσει τα χέρια; Η Active Commercial Systems έχει τη λύση. Το μοντέλο DA01MDE20MN είναι ένα στεγνωτήριο για ξενοδοχεία, ένα στεγνωτήριο για ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Το επαγγελματικό στεγνωτήριο της Maytag Commercial σχεδιάζεται, κατασκευάζεται και συναρμολογείτε στην Αμερική στο μεγαλύτερο εργοστάσιο πλυντηρίων στον κόσμο και έχει 5 χρόνια εγγύηση στα ανταλλακτικά του. Έχει προγράμματα στεγνώματος από 20 – 40 λεπτά και παρέχει μεγάλη εξοικονόμηση σε ηλεκτρικό ρεύμα.

Για πάνω από 50 χρόνια η Maytag Commercial παρέχει αξιοπιστία. Δημιουργεί ανθεκτικά επαγγελματικά στεγνωτήρια κατασκευασμένα για να μπορούν να αντέξουν βαριά χρήση και να διαρκέσουν για χρόνια. Σχεδιάζουν τα μηχανήματα για να λειτουργούν αξιόπιστα και για να παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Τέλος, δίνει στα επαγγελματικά στεγνωτήρια τη δύναμη να κάνουν τη δουλειά τους καλά, το στέγνωμα των ρούχων πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, και να δικαιολογούν την εμπιστοσύνη που έχει δοθεί για πολλές γενιές.

Το στεγνωτήριο ρούχων της Maytag Commercial μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και είναι πολύ εύκολο στη χρήση τους.

Η Maytag Commercial, η οποία έχει αναθέσει την επίσημη αντιπροσώπευσή της για την Ελλάδα στην εταιρεία Active Commercial Systems Ε.Π.Ε., ακολουθώντας πιστά την παράδοση σχεδιάζει τα επαγγελματικά στεγνωτήρια για να έχουν αξιόπιστες επιδόσεις ακόμα και μετά από πολλά χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη, στην παραγωγικότητα και αποδοτικότητα της επιχείρησης, το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα πολύ σύντομα θα γίνει ιδιαίτερα εμφανές.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×