Το αμερικάνικο πλυντήριο ρούχων της Maytag MHN33PN, είναι υψηλών στροφών 10 κιλών, χωρίς αντιστάσεις. Έχει μεγάλο άνοιγμα πόρτας για εύκολη και γρήγορη φόρτωση ιματισμού. Είναι μονοφασικό και διαθέτει παροχή ζεστού και κρύου νερού.

Χρησιμοποιεί κατά μέσω όρο 40.54 λίτρα νερού ανά κύκλο, το οποίο βοηθά στη μείωση της ενέργειας και το κόστος του νερού.

Η αποδεδειγμένα υψηλής απόδοσης τεχνολογία του συστήματος Turbowash αποδίδει εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς να θυσιάζει την απόδοση του καθαρισμού.

Σημαντικό επίσης είναι ότι ο χειριστής δεν μπορεί να παραμετροποιήσει την πλύση. Τη δυνατότητα αυτή την έχει, όμως, ο διαχειριστής του πλυντηρίου, ο οποίος μπορεί να ρυθμίσει το χρόνο πλύσης των προγραμμάτων. Το πλυντήριο ρούχων ΜΗΝ33 διαθέτει αυτοδιάγνωση, εμφανίζοντας στην οθόνη οποιαδήποτε βλάβη, η οποία εξηγείται αναλυτικά στο βιβλίο οδηγιών.

Τα πλεονεκτήματα του πλυντηρίου ρούχων MHN33 είναι:

  • Εύκολo στη χρήση. Διαθέτει εύκολα στη χρήση control, απλοποιώντας το πλύσιμο ρούχων και ιματισμού, επιλέγοντας το επιθυμητό πρόγραμμα πλύσης.
  • Γρήγορο πλύσιμο. Το πλυντήριο ρούχων ΜΗΝ33 διαθέτει παροχή ζεστού και κρύου νερού, χωρίς να απαιτείται επιπλέον χρόνος θέρμανσης του νερού.
  • Μειώνει τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης. Έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση νερού και ρεύματος.
  • Υπάρχει τεχνική υποστήριξη. Η εταιρεία μας διαθέτει stock ανταλλακτικών και βρίσκεται δίπλα σας 365 ημέρες το χρόνο για να διασφαλίσει την αδιάκοπη λειτουργία του μηχανήματος σας.
  • Διαθέτει εγγύηση στα ανταλλακτικά του 5 χρόνια.

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων MHN33 είναι κατάλληλο για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, φοιτητικές εστίες, σώματα ασφαλείας, καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης.

Η Active Commercial Systems είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Maytag Commercial στην Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία, Σερβία και Μαυροβούνιο. Τα επαγγελματικά μηχανήματα της MAYTAG COMMERCIAL® σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στις Η.Π.Α.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×