Για το απαιτητικό πλύσιμο μεγάλων ποσοτήτων ιματισμού των οίκων ευγηρίας, ειδικά για αποτελεσματικό πλύσιμο σεντονιών, τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για οίκους ευγηρίας της Maytag και Dexter σας εξασφαλίζουν ασύγκριτη αντοχή για καθημερινή χρήση. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων για οίκους ευγηρίας είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στη συχνή χρήση όλων των ειδών ιματισμού ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, και να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τα πλυντήρια ρούχων για οίκους ευγηρίας διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού, εξασφαλίζοντας ταχύτητα στο πλύσιμο ρούχων και ιματισμού.

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων της Maytag MHN33PN, είναι υψηλών στροφών 10 κιλών. Το αμερικάνικο πλυντήριο ρούχων χρησιμοποιεί κατά μέσω όρο 40.54 λίτρα νερού ανά κύκλο, το οποίο βοηθά στη μείωση της ενέργειας και το κόστος του νερού. Η αποδεδειγμένα υψηλής απόδοσης τεχνολογία του συστήματος Turbowash αποδίδει εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς να θυσιάζει την απόδοση του καθαρισμού.

Το πλυντήριο ρούχων της Dexter Laundry, Τ600  είναι μεσαίων στροφών, 18.1 κιλών. Έχει 6 προκαθορισμένους κύκλους 30 λεπτών, καθώς επίσης και εύκολα στη χρήση control. Έχει 10 χρόνια εγγύηση για πλαίσιο, κάδο, κύλινδρο, άξονα, τσιμούχες, ρουλεμάν και έδρανα και 3 χρόνια εγγύηση σε όλα τα υπόλοιπα ανταλλακτικά.

Επίσης, για το γρήγορα στέγνωμα του ιματισμού, υπάρχει μεγάλη γκάμα στεγνωτηρίων τα οποία διαθέτουν έως 5 χρόνια εγγύηση.

Το αμερικάνικο στεγνωτήριο ρούχων της Maytag, MDE20MN, κλασικό, 10 κιλών, έχει πολύ μεγάλη χωρητικότητα και εύκολα στη χρήση control χειρισμού. Διαθέτει μεγάλο άνοιγμα πόρτας και υψηλή ροή αέρα για γρηγορότερο στέγνωμα. Ένα κάλυμμα φτερωτής ελαττώνει την ανάγκη επισκευών και έχει 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

Επιλέγοντας από τη μεγάλη γκάμα με τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων για οίκους ευγηρίας, είστε σίγουροι ότι καθαρίζουν μεγαλύτερη ποσότητα όλων των ειδών ιματισμού, γρήγορα και πολύ εύκολα, καθώς επίσης και να μειώσουν τα λειτουργικά έξοδα.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×