Έχεις ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια; Ψάχνεις να βρεις ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων που θα σου λύσει τα χέρια; Η Active Commercial Systems έχει τη λύση. Το μοντέλο MAT20MN είναι ένα πλυντήριο για ξενοδοχεία, ένα πλυντήριο για ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Το επαγγελματικό πλυντήριο της Maytag Commercial σχεδιάζεται, κατασκευάζεται και συναρμολογείτε στην Αμερική στο μεγαλύτερο εργοστάσιο πλυντηρίων στον κόσμο και έχει 5 χρόνια εγγύηση στα ανταλλακτικά του. Έχει προγράμματα πλύσης από 25 λεπτά και λόγω του ότι έχει παροχή ζεστού και κρύου νερού παρέχει μεγάλη εξοικονόμηση σε ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.

Για πάνω από 50 χρόνια η Maytag Commercial παρέχει αξιοπιστία. Δημιουργεί ανθεκτικά επαγγελματικά πλυντήρια κατασκευασμένα για να μπορούν να αντέξουν βαριά χρήση και να διαρκέσουν για χρόνια. Σχεδιάζουν τα μηχανήματα για να λειτουργούν αξιόπιστα και για να παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Τέλος, δίνει στα επαγγελματικά πλυντήρια τη δύναμη να κάνουν τη δουλειά τους καλά, τον καθαρισμό των ρούχων πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, και να δικαιολογούν την εμπιστοσύνη που έχει δοθεί για πολλές γενιές.

Το πλυντήριο ρούχων της Maytag Commercial μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και είναι πολύ εύκολο στη χρήση τους.

Η Maytag Commercial, η οποία έχει αναθέσει την επίσημη αντιπροσώπευσή της για την Ελλάδα στην εταιρεία Active Commercial Systems Ε.Π.Ε., ακολουθώντας πιστά την παράδοση σχεδιάζει τα επαγγελματικά πλυντήρια για να έχουν αξιόπιστες επιδόσεις ακόμα και μετά από πολλά χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη, στην παραγωγικότητα και αποδοτικότητα της επιχείρησης, το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα πολύ σύντομα θα γίνει ιδιαίτερα εμφανές.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×