Έχεις ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια και ψάχνεις να βρεις ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων που θα σου λύσει τα χέρια. Ως επαγγελματίας χρειάζεσαι ένα πλυντήριο ρούχων αξιόπιστο, ανθεκτικό, κατασκευασμένο να αντέχει στη βαριά χρήση για αρκετά χρόνια και να παράγει σταθερά και σωστά αποτελέσματα.

Τι χρειάζεσαι λοιπόν; Χρειάζεσαι ένα επαγγελματικό πλυντήριο που η πλύση διαρκεί 25-35 λεπτά και λόγω του ότι έχει παροχή ζεστού και κρύου νερού να παρέχει μεγάλη εξοικονόμηση σε ηλεκτρικό ρεύμα και νερό. Ένα αμερικάνικο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων 10 κιλών με 5 χρόνια εγγύηση στα ανταλλακτικά του. Ένα πλυντήριο εύκολο στη χρήση! Με το πάτημα ενός κουμπιού επιλέγεις πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες σου και η πλύση ξεκινάει.

Η εταιρεία Active Commercial Systems Ε.Π.Ε. ως επίσημος αντιπρόσωπος της Maytag Commercial προτείνει το μοντέλο WA03MHN33PN. Είναι κατάλληλο πλυντήριο για ξενοδοχεία, κατάλληλο πλυντήριο για ενοικιαζόμενα δωμάτια. Για πάνω από 50 χρόνια η Maytag Commercial παρέχει αξιοπιστία και δίνει στα επαγγελματικά πλυντήρια τη δύναμη να κάνουν τη δουλειά τους καλά, τον καθαρισμό των ρούχων πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, και να δικαιολογούν την εμπιστοσύνη που έχει δοθεί για πολλές γενιές.

Το πλυντήριο ρούχων WA03MHN33PN της Maytag Commercial μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα.

Η Maytag Commercial, η οποία έχει αναθέσει την επίσημη αντιπροσώπευσή της για την Ελλάδα στην εταιρεία Active Commercial Systems Ε.Π.Ε., ακολουθώντας πιστά την παράδοση σχεδιάζει τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για να έχουν αξιόπιστες επιδόσεις ακόμα και μετά από πολλά χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη, στην παραγωγικότητα και αποδοτικότητα της επιχείρησης, το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα πολύ σύντομα θα γίνει ιδιαίτερα εμφανές.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×