Τα επαγγελματικά πλυντήρια για ξενοδοχεία και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια για ξενοδοχεία σας βοηθάνε να πλύνετε μεγάλα φορτία ιματισμού. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο των διακοπών, εν όψη Καθαρής Δευτέρας, οι ανάγκες σας είναι αυξημένες και χρειάζεστε έναν εξοπλισμό αρκετά γρήγορο και αποτελεσματικό ώστε να προσφέρετε στους επισκέπτες της επιχείρησης σας, καθαρά και απαλά σεντόνια.

Για το λόγο αυτό, σας δίνουμε τους παρακάτω λόγους γιατί είναι χρήσιμο να επενδύσετε σε επαγγελματικά πλυντήρια για ξενοδοχεία και επαγγελματικά στεγνωτήρια για το πλύσιμο σεντονιών.

  1. Για να μπορείτε να αφήνετε χώρο

Τα σεντόνια πρέπει να έχουν χώρο στο πλυντήριο να περιστρέφονται με ευκολία για να καθαριστούν. Τα πλυντήρια με μεγαλύτερους κάδους όπως τα πλυντήρια για ξενοδοχεία μπορούν να χωρέσουν πιο πολλά σεντόνια υπολογίζοντας πάντοτε το κενό που πρέπει να αφήνουμε για να πλυθούν σωστά.

  1. Διαθέτουν κατάλληλα προγράμματα πλύσης.

Είναι καλό να πλένετε τα σεντόνια στο κανονικό πρόγραμμα ή στα χρωματιστά. Τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι πιο ήπια και πιο σύντομα και αλλάζουν θερμοκρασία νερού σταδιακά με αποτέλεσμα να λαμβάνετε τα σεντόνια σας πιο ατσαλάκωτα.

  1. Επιλέγετε χαμηλή θερμοκρασία στεγνώματος.

Τα σεντόνια χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να στεγνώσουν, όμως δεν χρειάζεται να τα αφήνουμε περισσότερη ώρα από ότι χρειάζεται στα στεγνωτήρια για ξενοδοχεία. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς την κατάλληλη θερμοκρασία, στη συγκεκριμένη περίπτωση τη χαμηλή κι έτσι αποφεύγετε το «μάζεμα».

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την απόλαυση ενός κρεβατιού με καθαρά και απαλά σεντόνια! Η φροντίδα των σεντονιών δεν απαιτεί πλέον πολύ προσπάθεια χάρη στα επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια για ξενοδοχεία. Αγοράζοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό διασφαλίζετε ότι οι επισκέπτες σας θα απολαύσουν ξέγνοιαστες και χαρούμενες διακοπές.