Η εταιρεία μας, Active Commercial Systems, αντιπροσωπεύει από το 2016 την Αμερικάνικη εταιρεία Dexter Laundry με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων στην Ελλάδα.

Η Dexter Laundry ιδρύθηκε το 1894 και σήμερα το 100% τη εταιρείας ανήκει στους υπαλλήλους της. Στόχος της Dexter είναι να καλύψει τις ανάγκες ιματισμού των επιχειρήσεων ανεξάρτητα από το μέγεθός τους είτε στον ιδιωτικό είτε στο δημόσιο τομέα. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στην Αμερική και είναι κατάλληλα για μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ιδιωτικές κλινικές, οίκους ευγηρίας, νοσοκομεία, ομάδες κ.α.

Τα στεγνωτήρια ρούχων Dexter Laundry βγαίνουν σε 13.6 κιλά, 22.7 κιλά, 36.3 κιλά και 54.4 κιλά. Έρχονται με κερματοδέκτη αλλά και χωρίς κερματοδέκτη. Υπάρχουν και τα διπλά στεγνωτήρια τα οποία είναι μοντέλα τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες επιχειρήσεων με περιορισμένο χώρο. Είναι στεγνωτήρια ρούχων πολύ εύκολα στην χρήση με γρηγορότερο στέγνωμα και με εξοικονόμηση ρεύματος. Κάθε μοντέλο παρέχει απόδοση, ευελιξία, δύναμη και αντοχή.

Τα Αμερικάνικα στεγνωτήρια ρούχων της Dexter Laundry σχεδιάζονται για να έχουν αξιόπιστες επιδόσεις ακόμη και μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας. Τα στεγνωτήρια ρούχων με 5 χρόνια εγγύηση αποδεικνύουν την αντοχή και τη δύναμη των μηχανημάτων. Τα ανταλλακτικά που καλύπτονται από τα 5 χρόνια είναι τα ρουλεμάν, trunnion και το bearing housing. Όλα τα υπόλοιπα ανταλλακτικά του πλυντηρίου καλύπτονται με εγγύηση 3 ετών.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×