Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για εστιατόρια είναι εύκολα στη χρήση τους και μπορείτε να πλύνετε γρήγορα και αποτελεσματικά μεγάλες ποσότητες ιματισμού. Συγκεκριμένα μπορείτε να πλύνετε πετσέτες, τραπεζομάντηλα, στολές προσωπικού και ρούχα σε πολύ λίγο χρόνο, οικονομικά και απόλυτα καθαρά!

Με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων των αμερικάνικων εταιρειών Maytag Commercial και Dexter Laundry δεν θα έχετε ποτέ ξανά πρόβλημα στο πλύσιμο στολών, πετσετών, τραπεζομάντηλων και όλων των ειδών ιματισμού που αφορούν τα εστιατόρια.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων έχουν μεγάλο πλεονέκτημα το λίγο χρόνο πλυσίματος και τη μείωση των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης, καθώς έχουν μειωμένη κατανάλωση σε νερό και ρεύμα. Διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού, και έτσι μειώνεται η διάρκεια που χρειάζεται να ζεσταθεί το νερό. Εγγυόμαστε ταχύτητα, οικονομία και αποτελεσματικότητα στο πλύσιμο του ιματισμού σας

Στα εστιατόρια που έχουν υψηλές απαιτήσεις στον καθαρισμό του ιματισμού τους, χρειάζεται ένας σύγχρονος επαγγελματικός εξοπλισμός, που πλένει και στεγνώνει γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά όλα τα είδη ιματισμού. Λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων που είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες καθαρισμού και στεγνώματος όλων των ειδών ιματισμού, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους. Είναι πολύ εύκολα στη χρήση τους και προσφέρουν αξιόπιστα και οικονομικά αποτελέσματα.

Πλυντήριο για τα εστιατόρια προτείνουμε το επαγγελματικό πλυντήριο της Maytag MHN33PN που είναι υψηλών στροφών 10 κιλών. Χρησιμοποιεί κατά μέσω όρο 40.54 λίτρα νερού ανά κύκλο, το οποίο βοηθά στη μείωση της ενέργειας και της ποσότητας του νερού. Η αποδεδειγμένα υψηλής απόδοσης τεχνολογία του συστήματος Turbowash αποδίδει εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς να θυσιάζει την απόδοση του καθαρισμού.

Στεγνωτήριο για τα εστιατόρια προτείνουμε το επαγγελματικό στεγνωτήριο της Maytag, MDE20MN, 10 κιλών, έχει πολύ μεγάλη χωρητικότητα, και εύκολα στη χρήση control χειρισμού. Διαθέτει υψηλή ροή αέρα που στεγνώνει γρήγορα. Ένα κάλυμμα Φτερωτής ελαττώνει την ανάγκη επισκευών και έχει 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×