Πολλοί κατασκευαστές πλυντηρίων ρούχων κατασκευάζουν πλυντήρια μπροστινής φόρτωσης, αλλά για την Maytag Commercial που βασίζεται στην αξιοπιστία, τα πρότυπα είναι υψηλότερα. Έτσι, όταν οι μηχανικοί της Maytag Commercial Laundry ξεκίνησαν να επανασχεδιάσουν από την αρχή το  αμερικάνικο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων υψηλών στροφών – ΜΗΝ33 , είχαν έναν στόχο: να ξεπεράσουν τις προσδοκίες για απόδοση και αξιοπιστία.

Μετά από πέντε χρόνια συνεχούς χρήσης σε όλο τον κόσμο, μπορούμε πλέον να  πούμε με βεβαιότητα ότι το MHN33 πέτυχε αυτόν τον στόχο.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ DURA-CORE DRIVE

Η απόδοση ενός πλυντηρίου εξαρτάται από την «καρδιά» του – το σύστημα κίνησης του – και από εκεί ξεκίνησαν οι μηχανικοί της Maytag Commercial. Το αποτέλεσμα είναι το σύστημα DuraCore Drive, το οποίο έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να εκτελεί τουλάχιστον 15.000 κύκλους!

Το σύστημα DuraCore Drive είναι χτισμένο γύρω από ένα χυτό άξονα που απορροφά τους κραδασμούς που συμβάλλει στην ενίσχυση του συνολικού συστήματος κίνησης και της δομής του κάδου του μηχανήματος. Ο στιβαρός άξονας, τα υπερμεγέθη premium ρουλεμάν και η τσιμούχα τριών επιστρώσεων ελαχιστοποιούν τη φθορά του άξονα μετάδοσης κίνησης και μειώνουν την έκθεση στην υγρασία.

  • ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SPIN

Ένας άλλος στόχος για την ομάδα των μηχανικών της Maytag Commercial ήταν να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών για συνέπεια κύκλου και ισορροπία απόδοσης σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Αντιμετώπισαν την πρόκληση από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες, αναβαθμίζοντας τον αλγόριθμο ανισορροπίας για να βοηθήσουν στην αποφυγή μη ισορροπημένων φορτίων και κατασκευάζοντας μια ανάρτηση έξι σημείων για καλύτερη σταθερότητα.

  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μαζί με την καλύτερη απόδοση, το MHN33 με ενεργειακή πιστοποίηση Energy Star® παρέχει επίσης μεγάλη εξοικονόμηση και στο λογαριασμό του ρεύματος και του νερού.

  • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Το  επαγγελματικό πλυντήριο MHN33 παράγεται και συναρμολογείται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της Maytag Commercial στο Οχάιο της Αμερικής,  και παραδίδεται έτοιμο για να λειτουργήσει αξιόπιστα για τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η Maytag Commercial υποστηρίζει το μηχάνημα με μια μοναδική εγγύηση 5 ετών στα ανταλλακτικά του.

Διαβάστε περισσότερα στο ενημερωτικό φυλλάδιο του μηχανήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε την προσφορά μας και να γίνει δικό σας το προηγμένης τεχνολογίας 10kg επαγγελματικό πλυντήριο υψηλών στροφών ΜΗΝ33.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×