Τα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για την πυροσβεστική και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για την πυροσβεστική των αμερικάνικων εταιριών Maytag Commercial και American Dryer καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες στον καθαρισμό των στολών που χρήζουν προσοχής και απαιτούν επαγγελματικό εξοπλισμό που μπορεί να ανταπεξέλθει.

Συγκεκριμένα, το εξειδικευμένο στεγνωτήριο της American Dryer (ADC) EcoDry Firefighter προσφέρει γρήγορο, αποτελεσματικό στέγνωμα. Επιτρέπει στο θερμό αέρα να κυκλοφορήσει μέσα από παλτά, παντελόνια, γάντια, μπότες. Αυτό εξασφαλίζει το αποτελεσματικό στέγνωμα όλου του ιματισμού, αποφεύγοντας την παγίδευση νερού σε ραφές ή θύλακες, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους.

Τα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για την πυροσβεστική είναι εύκολα στη χρήση και εξοικονομούν χρόνο και χρήμα. Πλένουν γρήγορα και αποτελεσματικά, μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα. Επιλέγοντας την κατάλληλη θερμοκρασία πλυσίματος των στολών, προστατεύετε τις στολές από την έκθεση υψηλών θερμοκρασιών. Το επαγγελματικό πλυντήριο με κερματοδέκτη για την πυροσβεστική, κάθετης φόρτωσης, έχει προγράμματα πλύσης 25 λεπτών, προβολή υπολειπόμενου χρόνου και γρήγορη ταχύτητα στυψίματος 144G για μείωση χρόνου στεγνώματος.

To επαγγελματικό στεγνωτήριο με κερματοδέκτη για την πυροσβεστική, με μεγάλο άνοιγμα πόρτας και πολύ μεγάλη χωρητικότητα κάδου, διαθέτει υψηλή ασφάλεια υποδομής για κερματοδέκτη & κερματοθήκη και έχει 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

Προτείνουμε τα επαγγελματικά πλυντήρια με κερματοδέκτη για την πυροσβεστική και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κερματοδέκτη για την πυροσβεστική, διότι προσφέρουν οικονομία, ταχύτητα και μείωση λειτουργικών εξόδων. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα μοντέλα από τα αυτόματα πλυντήρια με κερματοδέκτη για την πυροσβεστική και από τα αυτόματα στεγνωτήρια με κερματοδέκτη για την πυροσβεστική.

Επιπλέον, πιστεύουμε πως είναι απαραίτητη η υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης για τον κλάδο της πυροσβεστικής, ώστε να έχετε συνεχή λειτουργία των μηχανημάτων στο πλύσιμο στολών και όλων των ειδών ιματισμού.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×