Έχετε σκεφτεί ότι τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη μπορεί να γίνει η επόμενή σας κερδοφόρα επένδυση στο κάμπινγκ που διαχειρίζεστε?

Κάντε την εμπειρία των διακοπών στο κάμπινγκ ακόμα πιο ξέγνοιαστη για τους πελάτες σας με τα  αυτόματα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα. Οι πελάτες σας θα μπορούν να πλένουν όλα τους τα ρούχα, τις πετσέτες, τα σεντόνια γρήγορα και ξεκούραστα ενώ απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματά τους είναι:

Ευκολία στη χρήση

Τα πλυντήρια ρούχων για κάμπινγκ έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με τον πιο απλό τρόπο και οι οδηγίες είναι εύκολα κατανοητές, ώστε η διαδικασία να είναι όσο πιο ξέγνοιαστη γίνεται.

Σύντομη διάρκεια πλύσης

Όλα τα ρούχα πλένονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα λόγω της παροχής έτοιμου ζεστού και κρύου νερού. Καθώς δεν απαιτείται χρόνος θέρμανσης για το νερό, μέσα σε περίπου μισή ώρα πλένονται τα ρούχα σας και έτσι μπορείτε να εξυπηρετήσετε περισσότερους πελάτες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εξαιρετικά αποτελέσματα καθαριότητας

Τα μηχανήματα μας έχουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα καθαρισμού και καλύπτουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες καθαρισμού των ρούχων σας.

Μειωμένο λειτουργικό κόστος

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι τα μηχανήματα  αυτά είναι υψηλής απόδοσης – Energy Advantage™, με αρκετά χαμηλή κατανάλωση νερού και ενέργειας, ώστε να επιτυγχάνετε μεγάλη εξοικονόμηση στα λειτουργικά σας έξοδα.

– Εγγύηση 5 ετών & Τεχνική υποστήριξη όλο το χρόνο

Τα αξιόπιστα αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για κάμπινγκ έχουν 5 χρόνια εγγύηση στα ανταλλακτικά τους, αποδεικνύοντας την ποιότητα και την αντοχή τους στη συνεχή καθημερινή χρήση τους. Παράλληλα, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στα μηχανήματα σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ώστε να λειτουργούν ομαλά σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επένδυση που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες σας

Επενδύοντας στα αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για κάμπινγκ, μπορείτε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες που προσφέρετε στους πελάτες σας, να έχετε έσοδα από τη λειτουργία τους και φυσικά να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις ώστε οι πελάτες σας να παρατείνουν τη διαμονή τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τα κατάλληλα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια με κερματοδέκτη για κάμπινγκ.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×