Η ACTIVE COMMERCIAL SYSTEMS LTD, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα, Τουρκία, Σκόπια, Βουλγαρία, Αλβανία, Σερβία και Μαυροβούνιο για τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια της αμερικανικής εταιρείας MAYTAG COMMERCIAL.

Η Active Commercial Systems ΕΠΕ γνωρίζοντας την αγορά και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και έχοντας εξοπλίσει πολλά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια,camping κ.α. γνωρίζει πως είναι πλέον απαίτηση των πελατών η υπηρεσία πλυντηρίων – στεγνωτηρίων με κερματοδέκτη ώστε να μπορούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους να πλύνουν και να στεγνώσουν σε 1 ώρα περίπου τα ρούχα τους.  Η εταιρεία μας διαθέτει τέτοια μηχανήματα τα οποία μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα, για χρήση από πελάτες και προσωπικό.

Μηχανήματα που προτείνουμε:

Πλυντήρια:

MVW18PD Αμερικάνικο Επαγγελματικό πλυντήριο MaytagCommercial9 κιλών, μεσαίων στροφών, με παροχή ζεστού και κρύου νερού, με υποδομή ηλεκτρονικού κερματοδέκτη – κερματοθήκης.

MHN30PD Αμερικάνικο Επαγγελματικό πλυντήριο MaytagCommercial 10 κιλών, υψηλών στροφών, με παροχή ζεστού και κρύου νερού, με υποδομή ηλεκτρονικού κερματοδέκτη – κερματοθήκης.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×