Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και τα οικιακά διαφέρουν αρκετά.

Σε ένα οικιακό μηχάνημα η πλύση διαρκεί περίπου 1μιση ώρα, σε ένα επαγγελματικό το κανονικό πρόγραμμα διαρκεί 30-35 λεπτά. Αυτό συμβαίνει γιατί το επαγγελματικό έχει παροχή ζεστού και κρύου νερού. Έτσι αγοράζοντας ένα μηχάνημα έχεις την απόδοση τριών.

Για ένα οικιακό μηχάνημα οι προδιαγραφές είναι 1 με 5 χρήσεις την εβδομάδα σε αντίθεση με το επαγγελματικό που δεν υπάρχει όριο χρήσης. Τα οικιακά πλυντήρια έχουν 1 χρόνο εγγύηση, τα επαγγελματικά έχουν 3-5 ανάλογα με το μοντέλο.

Η χρήση ενός μηχανήματος δημιουργεί φθορά στη συσκευή. Μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, όπως η Maytag Commercial κάνουν έρευνες και δοκιμές και εξετάζουν τα εξαρτήματα και τον σχεδιασμό των επαγγελματικών και οικιακών πλυντηρίων έτσι ώστε να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Μια μεγάλη διαφορά των δύο είναι η ποιότητα των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Εκεί οφείλετε και η μεγάλη διαφορά στην τιμή τους. Τα επαγγελματικά μηχανήματα λόγω του ότι είναι κατασκευασμένα να διαρκέσουν περισσότερο στο χρόνο και να λειτουργήσουν περισσότερο χρησιμοποιούν καλύτερης ποιότητας εξαρτήματα και, ως εκ τούτου κοστίζουν περισσότερο.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων είναι κατάλληλα για χρήση σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, νοσοκομεία και άλλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που έχουν αρκετό ιματισμό για πλύσιμο κάθε μέρα. Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων μπορούν επίσης να λειτουργούν με κέρματα. Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping είναι μόνο μερικές από τις επιχειρήσεις που επιλέγουν να έχουν πλυντήρια με κερματοδέκτη για τους πελάτες τους.

Ένα επαγγελματικό μηχάνημα είναι εγγύηση για την επένδυση σας!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×