Ήρθε ο Σεπτέμβρης, ο μήνας που όλοι οι φοιτητές ετοιμάζονται για την καινούρια χρονιά.

Περάσατε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κομοτηνή, Σέρρες, Βόλο, Κέρκυρα, Ρέθυμνο ή Χανιά; Συγχαρητήρια! Δε χρειάζεται να αγοράσετε πλυντήριο!

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundryπλυντήρια και στεγνωτήρια με κέρματα! Μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε τα ρούχα σας γρήγορα και οικονομικά σε μία μόνο ώρα!

Με τα επαγγελματικά μηχανήματα της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial το πλύσιμο των ρούχων γίνεται παιχνιδάκι! Σε μια ώρα τα ρούχα σας θα είναι έτοιμα, στεγνά και καθαρά ακόμα και αν έχετε πάνω από 1 μπουγάδα! Γιατί στα easywash Self Service Laundry μπορείτε να πλύνετε ή να στεγνώσετε πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα! Και το καλύτερο; Χρησιμοποιώντας το στεγνωτήριο μετά από την πλύση δε χρειάζεται να σιδερώσετε, αρκεί να τα διπλώσετε και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σας!

Σε όλα τα πλυντήρια ρούχων και τα στεγνωτήρια υπάρχουν οδηγίες χρήσης. Επίσης σε κάθε κατάστημα easywash υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα. Και δε θα μπορούσε να λείπει και το Wi-Fi σε κάθε easywash, για να μπορείτε να surfάρετε όση ώρα περιμένετε τη μπουγάδα σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×