Πού θα πλύνω γρήγορα και οικονομικά τα ρούχα μου; Ξεκινάει η φοιτητική ζωή μου και δε θα μπω στη διαδικασία να αγοράσω πλυντήριο ρούχων!

Θα επισκεφτώ ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry – με αυτόματα πλυντήρια ρούχων για φοιτητές και αυτόματα στεγνωτήρια ρούχων για φοιτητές για γρήγορο πλύσιμο ρούχων αλλά και οικονομικό πλύσιμο ρούχων!

Για ποιο λόγο θα επισκεφτώ ένα self service Laundry, με πλυντήρια ρούχων για το κοινό;

  1. Γρήγορο πλύσιμο ρούχων αλλά και γρήγορο στέγνωμα ρούχων. Σε μία ώρα έχω πλύνει, έχω στεγνώσει και έχω γυρίσει σπίτι μου με καθαρά, στεγνά και μυρωδάτα ρούχα!
  2. Εύκολο πλύσιμο ρούχων. Με τα επαγγελματικά μηχανήματα της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial και της Dexter Laundryτο πλύσιμο των ρούχων γίνεται παιχνιδάκι! Σε όλα τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων υπάρχουν οδηγίες χρήσης με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω!
  3. Οικονομικό πλύσιμο ρούχων και οικονομικό στέγνωμα ρούχων! Πλένω από 3€ και στεγνώνω από 1€!
  4. Πώς σιδερώνω; Χρησιμοποιώντας τα αυτόματα στεγνωτήρια ρούχων μετά από την πλύση τα περισσότερα ρούχα δε χρειάζονται σιδέρωμα! Απλά τα διπλώνω και είναι έτοιμα να τοποθετηθούν στη ντουλάπα μου!
  5. Ξέχασα απορρυπαντικό, μαλακτικό ή κέρματα; Δεν πειράζει! Σε κάθε κατάστημα easywash Self Service Laundry υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.
  6. Σε όλα τα καταστήματα easywash υπάρχει δωρεάν Wi-Fi! Έτσι όση ώρα περιμένω τη μπουγάδα μου μπορώ να surfάρω! Ο χρόνος περνάει χωρίς να το καταλάβω και η ώρα της μπουγάδας έχει γίνει ευχάριστη!

Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry κάνουν το πλύσιμο ρούχων εύκολο και γρήγορο!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×