Τα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για ξενοδοχεία είναι γρήγορα και αποτελεσματικά. Δίνουν στους πελάτες σας ευκολία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στο πλύσιμο των ρούχων τους:

  • Γρήγορο πλύσιμο – πλένει σε 25-30 λεπτά ανάλογα με το πρόγραμμα και το είδος του υφάσματος.
  • Εύκολο πλύσιμο – υπάρχουν οδηγίες χρήσης του μηχανήματος σε κάθε μηχάνημα που εξηγούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν.
  • Αποτελεσματικό πλύσιμο – καθαριότητα και φρεσκάδα σε όλα τα ρούχα.

Οι επισκέπτες μπορούν να πλένουν σε λιγότερο από μισή ώρα τα ρούχα τους. Τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης για ξενοδοχεία μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα και να χρησιμοποιηθούν από τους πελάτες σας χωρίς δυσκολία, ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης, που βρίσκονται πάνω στα μηχανήματα.

To MAT20PD παρέχει βέλτιστη απόδοση πλύσης με βαθύ καθαρισμό νερού και επιλογές κύκλου ξεβγάλματος. Είναι ιδανικό χάρη στο ανθεκτικό περίβλημα του, καθώς διαθέτει τη δύναμη που απαιτείται ακόμη και για βαριά πλύση.

Ακολουθώντας πιστά την παράδοση, όλα τα μοντέλα μας από τα πιο μικρά και απλά πλυντήρια έως τα μεγάλα υψηλών στροφών πλυντήρια με wetclean, σχεδιάζονται για να έχουν αξιόπιστες επιδόσεις ακόμα και μετά από πολλά χρόνια συνεχούς λειτουργίας.

Στην Active Commercial Systems ΕΠΕ αρχικό μας μέλημα είναι η συνεχής έρευνα για την ικανοποίηση όλων των πελατών και συνεργατών μας, ακόμα και για την κάλυψη των πιο ιδιαίτερων αναγκών του πελάτη. Για το λόγο αυτό, εστιάζοντας στον ξενοδοχειακό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών που προσφέρετε, αναζητήσαμε τον τρόπο ώστε να διαφοροποιηθεί η επιχείρηση σας από τον ανταγωνισμό, διαθέτοντας στο κοινό/πελάτες επαγγελματικά πλυντήρια για ξενοδοχεία.

Χάρη στην απλότητα της χρήσης των μηχανημάτων μας, καλύπτονται ακόμα και οι πιο απαιτητικές ανάγκες. Η αύξηση στην παραγωγικότητα και αποδοτικότητα του ξενοδοχείου σας θα είναι άμεσα εμφανής.Έτσι λοιπόν, αποκομίζετε σημαντικά οφέλη, στην παραγωγικότητα και αποδοτικότητα της επιχείρησή, έχοντας εμφανές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το σκέφτεστε ακόμα; Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας για να λάβετε την προσφορά σας!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×