Έχετε σκεφτεί τη δημιουργία μιας επιχείρησης franchise μικρής επένδυσης-γρήγορης απόσβεσης χωρίς franchise fees και royalties;

Τα easywash Self Service Laundry- franchise πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης είναι καταστήματα με αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη. Οι πελάτες πλένουν μόνοι τους γρήγορα, εύκολα και οικονομικά ρούχα, ιματισμό, παπλώματα, κουβέρτες, καλύμματα.

Τα franchise επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων είναι εξοπλισμένα με τα αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων της Maytag Commercial®, Dexter Laundry® & American Dryer®, κορυφαίοι κατασκευαστές λύσεων πλυσίματος και στεγνώματος ρούχων.

Η φιλοσοφία των καταστημάτων franchise πλυντήρια με κέρμα είναι να γίνουν η Έξυπνη Επένδυση των χρημάτων σας, μία επιχειρηματική ιδέα που είναι πολύ εύκολο να την πραγματοποιήσετε αλλά και να την διαχειριστείτε.

Η Active Commercial Systems θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας ανεξάρτητη επιχείρηση, χωρίς franchise fees και royalties, αλλά με εξαιρετική απόδοση στην επένδυση σας.

Γιατί να επενδύσετε σε ένα κατάστημα franchise πλυντήρια με κέρμα:

  • Έχει χαμηλό κεφάλαιο επένδυσης
  • Ο χρόνος απασχόλησης σας είναι ελάχιστος
  • Όλοι είναι εν δυνάμει πελάτες
  • Δεν απαιτείται stock αποθεμάτων
  • Έχει ελάχιστα σταθερά έξοδα
  • Δεν χρειάζονται υπάλληλοι
  • Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις
  • Υπάρχει δυνατότητα εξ αποστάσεως ελέγχου

Το σημαντικό είναι ότι τα franchise πλυντήρια ρούχων, πέρα από το δυνατό brand name των αμερικάνικων εταιρειών, έχουν άμεση και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη, ώστε να δουλεύει η επιχείρησή πάντα στους ίδιους ρυθμούς.

Μπορείτε να δείτε τα καταστήματα franchise με μεγάλη απόδοση που υπάρχουν σε Αθήνα-Αττική-Πειραιά, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες .

Ελάτε στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο, ακόμα και σε περιόδους κρίσεων, της easywash self service laundry – αυτόματα πλυντήρια με κερματοδέκτη, με πάνω από 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×