Η ACTIVE COMMERCIAL SYSTEMS LTD είναι η μόνη εταιρεία που έχει δημιουργήσει μοντέλο καταστημάτων Self Service Laundry (επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό) στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Με την τεχνογνωσία της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial που αποκλειστικά αντιπροσωπεύουμε σε Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια, Σερβία και Μαυροβούνιο και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου, καταφέραμε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσουμε πάνω από 22 σημεία Self Service Laundry (επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια για το κοινό) σε όλη την Ελλάδα. Τα καταστήματα easywash Self Service Laundryαπευθύνονται σε τουρίστες, εποχιακούς εργαζόμενους, δημοσίους υπαλλήλους, φοιτητές και στρατιωτικούς, επαγγελματίες που δεν έχουν πλυντήρια και έχουν την ανάγκη καθαρισμού ιματισμού, ντόπιους που μπορούν να πλύνουν μικρές ή μεγάλες μπουγάδες, παπλώματα, κουβέρτες, κουρτίνες κλπ.

Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο χωρίς προσωπικό. Είναι μια επένδυση με χαμηλό κόστος και υψηλή απόδοση, χωρίς franchise fees & royalties.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×