Στην Εταιρεία Active Commercial Systems LTD, η Dexter Laundry έχει αναθέσει την επίσημη αντιπροσώπευση της στην Ελλάδα.

Η Dexter Laundry με τα επαγγελματικά της Αμερικάνικα Πλυντήρια και επαγγελματικά Αμερικάνικα Στεγνωτήρια αφουγκράζεται τις ανάγκες του επαγγελματία. H Dexter Laundry παρασκευάζει ένα ευρύ φάσμα μοντέλων.

Η Dexter Laundry κατασκευάζει  από 9κιλα επαγγελματικά πλυντήρια μέχρι και 40κιλα επαγγελματικά πλυντήρια υψηλών στροφών.

Όταν το πλύσιμο είναι κομμάτι της δουλειά σου, αυτό που χρειάζεσαι είναι η αξιοπιστία του μηχανήματος Dexter Laundry. Αυτή η επιλογή είναι μονόδρομος και ασφαλώς η οικονομία ρεύματος πρέπει να είναι βασικός παράγοντας που θα σε ωθήσει να επιλέξεις να αγοράσεις ένα αμερικάνικο επαγγελματικό πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων. Αμερικάνικες μελέτες έχουν αποδείξει ότι με τα επαγγελματικά πλυντήρια και με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια της Dexter Laundry γίνεται και απόσβεση έως και 12,5% στα τέλη ρεύματος στους πρώτους 12 μήνες λειτουργίας των μηχανημάτων.

Ο λόγος που είναι τόσο ξεχωριστά είναι γιατί τα επαγγελματικά μηχανήματα της Dexter Laundry σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στην Αμερική. Η Dexter Laundry ιδρύθηκε το 1894 αλλά σήμερα το 100% της εταιρείας ανήκει στους υπαλλήλους της. Η κορυφαία εγγύηση έως 10 ετών αποδεικνύει την αντοχή και δύναμη των μηχανημάτων. Το άλογο στο λόγκο της Dexter Laundry συμβολίζει την απαράμιλλη της δύναμη, την ασυναγώνιστη της αντοχή και την αφοσίωση της στους πελάτες. Τα μοντέλα που διαθέτει καλύπτουν όλες τις ανάγκες ιματισμών των επιχειρήσεων ανεξάρτητα από το μέγεθός της κάθε επιχείρησης. Κάθε μοντέλο παρέχει απόδοση, ευελιξία, δύναμη και αντοχή.

Η  Αμερικάνικη παράδοση ακολουθεί το μότο της καρτερίας και της αφοσίωσης. Όλα τα μοντέλα της Dexter Laundryαπό τα πιο μικρά Αμερικάνικα Επαγγελματικά Πλυντήρια και Αμερικάνικα Επαγγελματικά Στεγνωτήρια έως τα μεγάλα υψηλών στροφών, σχεδιάζονται για να έχουν αξιόπιστες επιδόσεις ακόμα και μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×