Φανταστείτε μια επιχείρηση που η επένδυση σας θα αποδώσει άμεσα. Μια επιχείρηση με χαμηλό κεφάλαιο επένδυσης αλλά υψηλή και γρήγορη απόδοση. Μια επιχείρηση χωρίς προσωπικό η οποία μπορεί να λειτουργήσει 24 ώρες το 24ωρο. Μια επιχείρηση με ελάχιστα σταθερά έξοδα, χωρίς stock αποθεμάτων η οποία αντέχει σε εποχές οικονομικές κρίσης. Μια επιχείρηση που όλοι είναι πιθανοί πελάτες, νοικοκυρές, τουρίστες, φοιτητές, στρατιωτικοί, εργένηδες, οικονομικοί μετανάστες, κτλ.

Φανταστείτε ένα καθαριστήριο easywash Self Service Laundry, επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια αυτοεξυπηρέτησης – μια σίγουρη και υγιής επένδυση. Υπάρχουν πάνω από 40,000 τέτοιες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο με τζίρο πάνω από 8 δισεκατομμύρια το χρόνο! Η παρουσία καθαριστηρίων self service εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια κατοχυρώνει το επιχειρησιακό περιβάλλον και κάνει τη αγορά αρκετά προβλέψιμη.

Η εταιρεία μας, Active Commercial Systems ΕΠΕ έχει αναλάβει την ανάπτυξη μοντέλου καταστημάτων easywash Self Service Laundry (καταστήματα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων ρούχων για το κοινό (coin laundry – πλυντήρια / στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη) με εξοπλισμό Maytag Commercial. Μια επιχείρηση χωρίς franchise fees & royalties και με εξαιρετική απόδοση στην επένδυσή σας.

Επενδύοντας σε ένα easywash συνυπάρχετε με μια ισχυρή, σταθερή και καινοτόμο επιχείρηση, η οποία μπορεί να σας παρέχει Επαγγελματικές συμβουλές στο σχεδιασμό, στην επιλογή της τοποθεσίας και τις όποιες οικονομικές συμφωνίες. Βοήθεια στον καθορισμό του κατάλληλου και απαραίτητου εξοπλισμού για το μέγιστο κέρδος ανά τετραγωνικό μέτρο. Αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη έτσι ώστε η επιχείρησή να δουλεύει πάντα στους ίδιους ρυθμούς. Εκπαίδευση συντήρησης εξοπλισμού. Βοήθεια σε προωθητικές ενέργειες και διαφημιστικό υλικό.

Επενδύστε σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry και δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×