Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για κομμωτήρια και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων για κομμωτήρια της αμερικάνικης εταιρείας Maytag είναι η λύση στις υψηλές απαιτήσεις σας ώστε να πλένετε και να στεγνώνετε σε 1 ώρα περίπου πετσέτες, ποδιές, ρόμπες.

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων MHN33PN χρησιμοποιεί κατά μέσω όρο 40.54 λίτρα νερού ανά κύκλο, το οποίο βοηθά στη μείωση της ενέργειας και το κόστος του νερού. Η αποδεδειγμένα υψηλής απόδοσης τεχνολογία του συστήματος Turbowash αποδίδει εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς να θυσιάζει την απόδοση του καθαρισμού.

Στον κλάδο της ομορφιάς, και συγκεκριμένα στα κομμωτήρια υπάρχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις στην καθαριότητα του εξοπλισμού. Η ιδιαιτερότητα των λεκέδων από βαφές και βερνίκια καθιστούν αναγκαία τη χρήση επαγγελματικών πλυντηρίων. Χρειάζεστε ταχύτητα στο πλύσιμο και  άψογο αποτέλεσμα καθαρισμού σε όλα τα είδη ιματισμού.

Τα πλυντήρια ρούχων για κομμωτήρια προσφέρουν ευκολία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στο πλύσιμο του ιματισμού σας. Με τον τρόπο αυτό εσείς κερδίζετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παροχή υπηρεσιών.

Με την αγορά επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων και στεγνωτηρίων για κομμωτήρια αποκομίζετε σημαντικά οφέλη, στην παραγωγικότητα και αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

Η αμερικάνικη εταιρεία της Maytag σας παρέχει εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένο για τις απαιτήσεις του κομμωτηρίου. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων για κομμωτήρια έχουν αποδεδειγμένα καλύτερη απόδοση καθαρισμού.

Σας εγγυόμαστε έναν αξιόπιστο εξοπλισμό για να καθαρίζετε μεγαλύτερη ποσότητα ιματισμού σε λιγότερο χρόνο. Τα επαγγελματικά πλυντήρια ιματισμού για κομμωτήρια και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ιματισμού που διαθέτουμε είναι πολύ πιο αποδοτικά, μειώνοντας τα λειτουργικά σας έξοδα. Το ευρύ φάσμα μοντέλων μας καλύπτει τις ανάγκες καθαρισμού, ειδικά από τους επίμονους και δύσκολους λεκέδες, όλων των ειδών ιματισμού της επιχείρησή σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×