Τα αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων για κομμωτήρια είναι πολύ πιο αποδοτικά και βοηθούν στην περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων.

Για τον κλάδο της ομορφιάς, αυτό που εγγυόμαστε είναι έναν αξιόπιστο εξοπλισμό για να καθαρίζετε μεγαλύτερη ποσότητα ιματισμού σε λιγότερο χρόνο. Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για κομμωτήρια που παρέχουμε, καλύπτουν τις ανάγκες καθαρισμού όλων των ειδών ιματισμού του κομμωτηρίου.

Χάρη στην απλότητα της χρήσης των μηχανημάτων μας, καλύπτονται και οι πιο απαιτητικές ανάγκες καθαρισμού του ιματισμού σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους. Είναι ειδικά σχεδιασμένα να πλένουν εύκολα και γρήγορα.

Συγκεκριμένα μπορείτε να πλύνετε:

  • Πετσέτες
  • Ποδιές
  • Ρόμπες
  • Στολές προσωπικού

Πλεονεκτήματα πλυντηρίων ρούχων για κομμωτήρια:

  • Εύκολα στη χρήση. Διαθέτουν εύκολα στη χρήση control, απλοποιώντας το πλύσιμο στολών και πετσετών, επιλέγοντας το επιθυμητό πρόγραμμα πλύσης.
  • Γρήγορο πλύσιμο. Τα πλυντήρια ρούχων για κομμωτήρια διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού, χωρίς να απαιτείται επιπλέον χρόνος θέρμανσης του νερού.
  • Μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων για κομμωτήρια έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση νερού και ρεύματος.
  • Υπάρχει τεχνική υποστήριξη. Η εταιρεία μας διαθέτει stock ανταλλακτικών και βρίσκεται δίπλα σας 365 ημέρες το χρόνο για να διασφαλίσει την αδιάκοπη λειτουργία των μηχανημάτων σας.
  • Διαθέτουν εγγύηση. Τα μηχανήματά μας έχουν εγγύηση στα ανταλλακτικά τους από 5 έως 10 χρόνια.

Το αμερικάνικο πλυντήριο ρούχων της Maytag MHN33PN, είναι υψηλών στροφών 10 κιλών, χωρίς αντιστάσεις. Είναι μονοφασικό και διαθέτει παροχή ζεστού και κρύου νερού.

Χρησιμοποιεί κατά μέσω όρο 40.54 λίτρα νερού ανά κύκλο, το οποίο βοηθά στη μείωση της ενέργειας και το κόστος του νερού. Η αποδεδειγμένα υψηλής απόδοσης τεχνολογία του συστήματος Turbowash αποδίδει εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς να θυσιάζει την απόδοση του καθαρισμού.

Σημαντικό επίσης είναι ότι ο χειριστής δεν μπορεί να παραμετροποιήσει την πλύση. Διαθέτει αυτοδιάγνωση, εμφανίζοντας στην οθόνη οποιαδήποτε βλάβη.

Δείτε όλα τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια για κομμωτήρια.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×