Τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για κάμπινγκ που παρέχουμε, μπορούν να καθαρίσουν μεγαλύτερη ποσότητα ιματισμού σε λιγότερο χρόνο.

Τα αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων για κάμπινγκ είναι πολύ πιο αποδοτικά και βοηθούν στην περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων.

Χάρη στην απλότητα της χρήσης των μηχανημάτων μας, καλύπτονται ακόμα και οι πιο απαιτητικές ανάγκες καθαρισμού του ιματισμού, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους. Είναι ειδικά σχεδιασμένα να πλένουν εύκολα και γρήγορα ρούχα, πετσέτες, σεντόνια .

Πλεονεκτήματα πλυντηρίων ρούχων για κάμπινγκ:

  • Εύκολα στη χρήση. Απλοποιούν το πλύσιμο ρούχων και ιματισμού, επιλέγοντας το επιθυμητό πρόγραμμα πλύσης.
  • Γρήγορο πλύσιμο. Τα πλυντήρια ρούχων για κάμπινγκ διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού, χωρίς να απαιτείται επιπλέον χρόνος θέρμανσης του νερού.
  • Μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων για κάμπινγκ έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση νερού και ρεύματος.
  • Υπάρχει τεχνική υποστήριξη. Η εταιρεία μας διαθέτει stock ανταλλακτικών και βρίσκεται δίπλα σας 365 ημέρες το χρόνο για να διασφαλίσει την αδιάκοπη λειτουργία των μηχανημάτων σας.
  • Διαθέτουν εγγύηση. Τα μηχανήματά μας έχουν εγγύηση στα ανταλλακτικά τους από 5 έως 10 χρόνια.

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη της Maytag MAT20PD, μεσαίων στροφών, 9 κιλών, κάθετης φόρτωσης. Έχει εξωτερικό περίβλημα με ειδικής επεξεργασίας πορσελάνη. Διαθέτει αποδεδειγμένη απόδοση καθαρισμού, πολύ μεγάλο κάδο και άνοιγμα πόρτας. Έχει προγράμματα πλύσης 25 λεπτών, προβολή υπολειπόμενου χρόνου και γρήγορη ταχύτητα στυψίματος 144G για μείωση χρόνου στεγνώματος. Έχει μπροστινή πρόσβαση για εύκολο Service, υψηλής ασφάλειας υποδομή για κερματοδέκτη & κερματοθήκη και 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

Δείτε όλα τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια για κάμπινγκ και απογειώστε την επιχείρηση σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×