Η Active Commercial Systems σας παρέχει εξοπλισμό τόσο για τις ανάγκες τις δικές σας όσο και των παιδιών με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για παιδικές κατασκηνώσεις, και τα αυτόματα πλυντήρια με κερματοδέκτη για παιδικές κατασκηνώσεις. Ακόμα και οι πιο απαιτητικές ανάγκες καθαρισμού του ιματισμού μπορούν να καλυφθούν, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.

Με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για παιδικές κατασκηνώσεις μπορούν να πλυθούν εύκολα και γρήγορα ρούχα, πετσέτες, σεντόνια, στολές προσωπικού. Πλέον οι γονείς θα μπορούν κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου να πλύνουν και να στεγνώσουν σε λιγότερο από 1 ώρα τα ρούχα των παιδιών τους ή ακόμα και τα ίδια τα παιδιά θα μπορούν να πλύνουν και να στεγνώσουν τα ρούχα τους αφού η λειτουργία τους είναι πολύ απλή.

Τα πλυντήρια ρούχων για παιδικές κατασκηνώσεις είναι υψηλής αποδοτικότητας. Μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα, καθαρίζοντας μεγαλύτερη ποσότητα ιματισμού σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Τα πλεονεκτήματα των πλυντηρίων ρούχων για παιδικές κατασκηνώσεις είναι:

  • Εύκολα στη χρήση. Απλοποιούν το πλύσιμο ρούχων και ιματισμού, επιλέγοντας το επιθυμητό πρόγραμμα πλύσης.
  • Γρήγορο πλύσιμο. Τα πλυντήρια ρούχων για παιδικές κατασκηνώσεις διαθέτουν παροχή ζεστού και κρύου νερού, χωρίς να απαιτείται επιπλέον χρόνος θέρμανσης του νερού.
  • Μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων για παιδικές κατασκηνώσεις έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση νερού και ρεύματος.
  • Υπάρχει τεχνική υποστήριξη. Η εταιρεία μας διαθέτει stock ανταλλακτικών και βρίσκεται δίπλα σας 365 ημέρες το χρόνο για να διασφαλίσει την αδιάκοπη λειτουργία των μηχανημάτων σας.
  • Διαθέτουν εγγύηση. Τα μηχανήματά μας έχουν εγγύηση στα ανταλλακτικά τους από 5 έως 10 χρόνια.

Το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη της Maytag MAT20PD, μεσαίων στροφών, 9 κιλών, κάθετης φόρτωσης. Έχει εξωτερικό περίβλημα με ειδικής επεξεργασίας πορσελάνη. Διαθέτει αποδεδειγμένη απόδοση καθαρισμού, πολύ μεγάλο κάδο και άνοιγμα πόρτας. Έχει προγράμματα πλύσης 25 λεπτών, προβολή υπολειπόμενου χρόνου και γρήγορη ταχύτητα στυψίματος 144G για μείωση χρόνου στεγνώματος. Έχει μπροστινή πρόσβαση για εύκολο Service, υψηλής ασφάλειας υποδομή για κερματοδέκτη & κερματοθήκη και 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά.

Δείτε τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια για παιδικές κατασκηνώσεις και κάντε το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της επιχείρησής σας.

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×