Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε το νέο κατάστημα easywash Self Service Laundry με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης στη Νέα Ιωνία. Το κατάστημα Self Service Laundry βρίσκεται στην οδό Ρίμινι 42 στη Νέα Ιωνία και είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

Το κατάστημα με αυτόματα πλυντήρια Νέα Ιωνία έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές όλων των καταστημάτων easywash και είναι εξοπλισμένο με επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα των Αμερικάνικων εταιριών Maytag Commercial και Dexter Laundry.

Στο κατάστημα με τα πλυντήρια για το κοινό Νέα Ιωνία, μπορείτε να πλένετε και να στεγνώνετε μόνοι σας τα ρούχα σας γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Στα πλυντήρια self service Νέα Ιωνία, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και διευκόλυνση σας υπάρχουν απλές οδηγίες χρήσης σε όλα τα μηχανήματα με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Γιατί να προτιμήσετε τα πλυντήρια με κέρμα στη Νέα Ιωνία για τη μπουγάδα σας;

  • Γιατί όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες σε περίπου 30 λεπτά μπορείτε να πλύνετε και σε 20-40 λεπτά να στεγνώσετε πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα.
  • Ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, καλύμματα, κουρτίνες… όλα πλένονται εύκολα, γρήγορα και με μικρό κόστος στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων στη Νέα Ιωνία.
  • Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δίνουν άριστα αποτελέσματα & μετά το στέγνωμα τα ρούχα σας δε χρειάζονται σιδέρωμα. Τα διπλώνετε και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σας!
  • Οι πετσέτες μετά το στεγνωτήριο βγαίνουν μαλακές, αφράτες και μυρωδάτες.
  • Μπορείτε να επιλέξετε και μόνο να στεγνώσετε τα ρούχα σας.
  • Για τη δική σας εξυπηρέτηση υπάρχει στο κατάστημα αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού που μπορείτε να προμηθευτείτε απορρυπαντικό και μαλακτικό ή μπορείτε να φέρετε τα δικά σας.
  • Διαθέτουμε και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.

Το easywash Self Service Laundry είναι η λύση στο πλύσιμο ρούχων στη Νέα Ιωνία!

 
×

Γειά σας!

Μίλησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε και να σου προτείνουμε τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

×